Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 3.2.
Večeras vas čekaju omiljene serije uz koje smo odabrali četiri odlična filma

TV Preporuke dana – Petak 3.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 3.2.

SERIJE

Obitelj mog oca, Nova TV u 20:15 sati
Hasret je spašena od otimača i svi osjećaju veliko olakšanje. Nilgun se nađe u dilemi nakon što razgovara s Kemalom, koji se razvodi od Suzan.

Deadwood, HTV 3 u 22:10 sati
Truplo Broma Garreta dovezeno je u Deadwood, a njegova udovica Alma, sumnjajući na ubojstvo, zatraži mišljenje Doca Cochrana. Stari prijatelj Cya Tollivera stiže u grad. U međuvremenu, Swearengen daje upute Farnumu kako da zavara Almu i otkupi natrag njezinu parcelu. Sumnjajući u njegove motive, zamoli Billa Hickocka za pomoć. No nakon još jedne partije pokera Divlji Bill Hickock pada mrtav.

Fargo, HTV 1 u 22:55 sati
Peggy i Ed se slože da će svoj plan provesti u djelo u Motor Motelu, Lou se suočava s pitanjem nadležnosti, a Hanzee podnosi izvještaj Gerhardtima.

FILMOVI

Pirati s Kariba: Prokletstvo crnog bisera, RTL u 20:15 sati
Prvi i najbolji dio o piratu Jacku Sparrowu i njegovoj družini dao je karijeri Johnnyja Deppa novu dimenziju. U ostalim ulogama našli su se Orlando Bloom i Kiera Knightly. Film je bio nominiran za čak pet kipića Oscara.

Njemu baš i nije stalo, Nova TV u 22 sata
Upoznajte Gigi, Connora, Alexa, Bena, Janine i Neila – komplicirane ljude sa kompliciranim emocijama koji moraju naučiti kako upravljati vezama, starim i novim. Neki brakovi će se raspasti, neki će tek nastati, stare navike će nestati, a nove će se pojaviti. Samo je jedno sigurno u svemu: ako te nije nazvao, ako ne spava s tobom, ako je oženjen drugom, vrlo vjerojatno je da mu baš i nije stalo.

Repo Men, RTL u 22:45 sati
Snimljen prema romanu Repossession Mambo scenarista Erica Garcie film nas uvodi u mračni svijet budućnosti kojim vlada moćna organizacije čiji je glavni izvor prihoda trgovina organima. Film je dugometražni prvijenac redatelja Miguela Sapochnika dok se u glavnim ulogama pojavljuju Oscarovac Forest Whitaker i nominiran za nagradu Oscar Jude Law.

Paperboy, HTV 2 u 0:30 sati
Film za Oscara nominiranog redatelja Leea Danielsa sa vrhunskom glumačkom postavom, temeljen prema istoimenom romanu Petera Dextera iz 1995. Ovaj eksplozivni seksualni triler je izazvao kontroverze i prije same kino distribucije.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala