Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nove emisije na RTL-u i 4. sezona Tri, dva, jedan - kuhaj!
Počinje glazbeni show "Nikad nije kasno", a sutra emisija "Samo nebo zna" i nova sezona kulinarske emisije

Nove emisije na RTL-u i 4. sezona "Tri, dva, jedan - kuhaj!"

Foto: RTL

Od danas RTL na svojem programu donosi prave poslastice! Večeras u 20 sati počinje zanimljivi glazbeni show Nikad nije kasno namijenjen kandidatima starijima od 45 godina, a sutra u večernjem terminu počinje zanimljiva emisija Samo nebo zna koja pokušava predvidjeti budućnost potencijalnog para te nova sezona omiljene kulinarske emisije Tri, dva, jedan – kuhaj!

NIKAD NIJE KASNO
Premijera u nedjelju, 29.1. u 20 sati, emitiranje nedjeljom

Novi RTL-ov glazbeni show premijeru ima večeras u 20 sati! Voditeljsku palicu drže dva ponajveća imena domaće glazbene scene – Sanja Doležal i Joško Čagalj Jole! I dok proslavljena pjevačica Novih fosila ima itekako bogato voditeljsko iskustvo, popularnom Joli ovo je prvi angažman takve vrste.

U showu za titulu najboljeg borit će se 36 kandidata starijih od 45 godina, a svima njima cilj je impresionirati stalnog člana žirija, Tončija Huljića. Karizmatični kompozitor i glazbenik u svakoj će emisiji imati pomoć dva člana žirija koji dolaze iz raznih društvenih sfera i svi oni traže samo jedno - novu glazbenu zvijezdu koja će pokazati kako za ostvarivanje snova uistinu nikad nije kasno.

SAMO NEBO ZNA
Premijera u ponedjeljak, 30.1. u 20 sati, emitiranje od ponedjeljka do srijede

Dokumentarna emisija donosi jedinstvenu priliku zaviriti u budućnost i vidjeti kako biste vi i vaš potencijalni partner mogli izgledati za 20 godina. Imate priliku vidjeti kako bi vam izgledala djeca, gdje biste živjeli, koji auto biste vozili, ali i koliko novca na bankovnom računu biste imali! Uz voditeljicu Marijanu Batinić, koja će kandidatkinjama pomoći pri njihovom odabiru, na raspolaganju su i tri stručne osobe – psihologinja Maja Vučić, sociolog Bruno Šimleša i vidovnjakinja Vera Čudina. Koristeći opsežno istraživanje, procjene, genetske informacije, intervjue i ekonomska predviđanja, emisija mjerljivo predviđa kako bi budućnost nekog para mogla izgledati, ako završe zajedno.

Jedna djevojka od šest potencijalnih kandidata bira četiri idealna za spoj – ali ne zna kako oni sada izgledaju, već vidi samo predviđanje kako bi izgledali za 20 godina! Na njoj je da samo uz pomoć ‘sredovječne’ fotografije i kratkog provokativnog audio isječka svakog kandidata kojeg čuje, izabere od njih šestorice, četvoricu. Četiri izabrana kandidata provest će jedan dan s djevojkom. Proći će kroz grupni spoj, romantični grupni spoj, zajedničku večeru i jedan na jedan ‘rešetanje’ s taboo pitanjima, osmišljenima da oznoje kandidata jer se takva pitanja nikad ne postavljaju na prvom spoju. Zahvaljujući svemu tome, kandidatkinja će eliminirati još dva kandidata i u daljnje upoznavanje povesti još samo dvojicu.

Koristeći profile kandidata, financijske analize, psihološku procjenu i karaktere, naši eksperti stvaraju projekciju stvarne kuće budućnosti. Vidimo život para kakav bi bio za 20 godina. Par će proći stvarnu tremu dok će gledati kako im izgledaju djeca, koja pjesma im je svirala na prvom plesu, koja im je veličina garderobe, koji auto voze… Sljedeći težak zadatak je kuhati večeru za upoznavanje s obitelji i prijateljima, a nije lako proći test roditelja! Nakon uvida u dvije budućnosti i dva različita stila života, kandidatkinja mora odlučiti – s kime uistinu želi izaći na spoj!

TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!
Premijera u ponedjeljak, 30.1. u 21:15 sati, emitiranje od ponedjeljka do četvrtka

U četvrtoj sezoni popularnog kulinarskog natjecanja svoje će umijeće u poznavanju i pripremi hrane pokazati dvadesetero kandidata podijeljenih u deset parova i dva tima, Grad i Selo. Borit će se za titulu najboljeg amaterskog kulinarskog para i bogatu nagradu od 100 tisuća kuna, a na putu do pobjede prepriječit će im se razni izazovi.

Kandidati dolaze iz različitih dijelova Hrvatske, pa tako sa sobom nose i umijeće pripreme tradicionalnih seoskih recepata kao i tajne pripreme modernih delicija. Kandidati će svakog tjedna biti suočeni s brojnim kulinarskim izazovima, morat će pripremati jela koja možda nikada dotad nisu spremali, biti maštoviti i osmišljavati sljedove iz svega nekoliko namirnica ili se pak „igrati“ restorana. Uhvatit će se u koštac s čišćenjem ribe, u žaru flambiranja i pečenja zamalo zapaliti studio, probleme liječiti nazdravljanjem, pjesmom i plesom i upoznati se s „ludom gljivom“ koja će im ove sezone zadati dodatnu glavobolju. Žiri će testirati njihovu spretnost, brzinu, moć koncentracije i mogućnost multitaskinga, u nevjerici kušati nove „specijalitete“ i hvatati se za glavu te pitati: „Što mi je ovo sve trebalo?“

I ove godine u žiriju sjede tri vrsna gastro stručnjaka, Tomislav Špiček, Željka Klemenčić i Ivan Pažanin. Oni će, kao i u prošloj sezoni, ocjenjivati i kritizirati te educirati, savjetovati i mentorirati našim kandidatima. Voditeljska palica pripala je Doris Pinčić Rogoznica, a gastro avantura počinje u ponedjeljak, 30. siječnja u 21:15 na RTL-u!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala