Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 21.1.
Danas su na rasporedu filmovi različitih žanrova uz poneku seriju

TV Preporuke dana – Subota 21.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu 20.1.

SERIJE

Fawlty Towers, HTV 3 u 21:20 sati
Basila prestravi vijest da u hotel stiže inspekcija. Sine mu da je jedan od inspektora možda ekscentrični gost prema kojemu je bio strahovito neugodan. Njegovo gunđanje pretvori se u bijedno povlađivanje, no je li se namjerio na pravoga čovjeka?

Carstvo poroka, HTV 2 u 21:45 sati
Po povratku s Kube nakon opasna susreta, Nucky posjećuje gangstera u mirovini Johna Torrija, koji mu pristaje isposlovati sastanak s novim "šefom svih šefova" Salvatoreom Maranzanom. U Chicagu, Mike D'Angelo, nova desna ruka Ala Caponea, zadužit će Elia i Van Aldena da namire gubitak novca u nedavnoj raciji saveznih agenata pod vodstvom Eliota Nessa.

FILMOVI

Dnevnici jedne dadilje, HTV 1 u 20 sati
Diplomiravši antropologiju, Anne Bradock nije sigurna tko je ona zapravo i što želi u životu. Doživjevši blokadu na prvom razgovoru za posao, odlazi u park, gdje igrom slučaja spasi sedmogodišnjeg dječaka ispred vozila neopreznog vozača. Dječakova majka, iznimno ljubazna gospođa X, odmah joj ponudi posao dadilje, što Anne nakon kraćeg razmišljanja prihvati. Ubrzo shvati da bogata gospođa nije nimalo ljubazna...

Dietrich i Garbo - Anđeo i Božanstvena, HTV 2 u 20 sati
Njihovo je suparništvo na filmu dobro poznato. U zlatno doba holivudske kinematografije studiji Paramount i MGM uporno su im davali slične uloge i tako ih gurali u dvoboj za naslov kraljice kino-blagajni. Obje su zvijezde sudjelovale u tom nadmetanju i tijekom svojih karijera nastojale izgraditi mit o samima sebi.

Otmica Metroa 123, Nova TV u 21 sat
Dispečer njujorškog metroa, Zachary Garber, igrom slučaja nađe se u smrtonosnoj igri mačke i miša s misterioznim kriminalcem Ryderom. Ryder predvodi nemilosrdnu četveročlanu bandu koja prijeti da će eliminirati putnike linije Pelham 123 ukoliko mu se ne isplati veća svota novca u roku od sat vremena. Remake hit filma iz 1974. godine.

Profesionalac, HTV 1 u 22:25 sati
Bivši elitni agent Luke Wright je u dvostrukoj misiji: mora spasiti kinesku djevojčicu koja zna kombinaciju sefa, a zatim iskoristiti tu kombinaciju i nadmudriti protivnike: rusku mafiju, korumpirane političare i Trijade.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala