Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 15.1.
Danas je dan za filmske klasike!

TV Preporuke dana – Nedjelja 15.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 15.1.

SERIJE

Kontejnerski ratovi, Doma TV u 17:40 sati
Stvari postanu osjetljive kad se Manic Matt sukobi s njima oko kontejnera punog vrhunske lovačke opreme, a licitacija uzavre kad ih Jason pokuša nadvladati kod obećavajućega kontejnera iz Japana. U luci Los Angeles, Uzi i Shlomi kane uništiti konkurenciju. Prvo Uzi nabija cijene do nema te izaziva potpuni kaos na aukciji, a onda Shlomi ima špurijus za tajanstveni kontejner iz Kine zbog kojega je nastala pomutnja. Hoće li im se njihova strategija isplatiti?

Kraljevi leda, Doma TV u 18:20 sati
Stigao je drugi tjedan sezone na ledenoj cesti, a okrutne temperature od -40 već uzimaju danak na vozačima. Alex Debogorski prevozi drobilicu dijamantne rude tešku 20 tona preko 550 km ledene ceste do BHP-ova rudnika. Riječ je o jedinstvenom stroju vrijednom više od pola milijuna dolara. Na putu Alex nailazi na gustu maglu. Toliko je strašna da se okreće molitvi...

Vikinzi, HTV 2 u 22 sata
Bespoštedna borba između Vikinga i Franaka na kraju se svede na međusobni okršaj Ragnara i Rollona. Ishod te borbe odredit će sudbinu dvojice braće.

FILMOVI

Dr. No, Doma TV u 20 sati
Doma TV započinje serijal o Jamesu Bondu! Tajni agent James Bond je lik iz romana Iana Fleminga. Prvi filmski Bond bio je Sean Connery koji je u vrijeme snimanja prvog Bonda bio praktički nepoznat glumac. Filmovi o Bondu učinili su ga zvijezdom. Po općem mišljenju Dr. No jedan je od najboljih filmova o Jamesu Bondu, a Sean Connery najbolji je od svih glumaca koji su glumili Bonda.

Ponoćna utrka, HTV 2 u 20 sati
Film je 1989. nominiran za Zlatni globus u kategoriji najbolji film, a glumac Robert De Niro za najbolju mušku ulogu. Glumac Charles Grodin je osvojio 1988. nagradu na Valladolid međunardnom filmskom festivalu.

Zambezija, RTL u 20 sati
Na rubu veličanstvenog vodopada, smjestio se užurbani grad ptica pod imenom Zambezija. Poznat kao najsigurniji grad u Africi, Zambezija postaje mali raj u kojem ptice svih vrsta i boja žive u harmoniji i miru. Naš junak Kai (mladi sokol), usprkos protivljenju svoga oca, odluči napustiti utvrdu u kojoj je odrastao kako bi otišao u Zambeziju i pridružio se prestižnom jatu čuvara. Ubrzo otkriva kako ga tehnika letenja ne čini najboljim čuvarom već privrženost, hrabrost i odanost svome jatu.

Thelma i Louise, Doma TV u 21:50 sati
Jedan od najslavnijih naslova s početka devedesetih godina prošlog stoljeća slavnog redatelja Ridleya Scotta još uvijek je ponajbolji primjer obrađivanja ozbiljnih tema naizgled trivijalnim filmskim jezikom. Žanrovski, ovo je spoj avanturističkog filma ceste i trilera osvete, ali je u svojoj biti ovo himna ženske samostalnosti i međusobnog pomaganja, kakve je naišla na iznimno pozitivan odjek diljem svijeta i potaknula brojne imitatore.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala