Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Matthew McConaughey objasnio zašto je odbio ulogu u Čuvarima galaksije 2
Umjesto nastavka Marvelovog hita odabrao je "The Dark Tower"

Matthew McConaughey objasnio zašto je odbio ulogu u "Čuvarima galaksije 2"

Foto: PR Photos, Entertainment Weekly

Dok su trajale audicije za uloge u novim Čuvarima galaksije često se spominjalo jedno veliko ime: Matthew McConaughey. On je bio prvi izbor za ulogu Star-Lordovog (Chris Pratt) oca, no odbio je ulogu. U intervjuuu za Playboy je objasnio da ju je odbio zbog adaptacije romana Stephena Kinga The Dark Tower i zašto.

"Volim Čuvare galaksije, ali iz moje perspektive nastavak je za producente bio prilika da dodaju još jedno veliko ime već odličnoj glumačkoj ekipi i uspješnom filmu. Tu bih se ja osjećao samo kao dodatak. Scenarij za The Dark Tower je bio odlično napisan, svidio mi se redatelj (Nikolaj Arcel) i njegov pristup filmu, plus što sam imao slobode kreairati i razraditi svoj lik. To je fantastičan triler smješten u drugačiju stvarnost, alternativni svemir, ali je istovremeno realan. Primjerice, revolveraševo oružje nije neko svemirsko, nego pištolj", objasnio je.

The Dark Tower će biti prvi film u franšizi jer se planira više filmova na temelju Kingove knjige plus potencijalna TV serija u kojoj bi McConaughey mogao glumiti, ali i ne mora. Iako će Čuvari 2 gotovo sigurno biti hit kao i prvi dio, McConaughey je odabrao izazov jer su mu draže zahtjevne uloge od onih sigurnih. Dodajmo tome i da je svom liku u The Dark Tower mogao pristupiti na svoj način i prilagoditi ga što u Čuvarima ne bi mogao.

Je li McConaughey donio dobru odluku saznat ćemo ove godine: Čuvari galaksije 2 u kina stižu 5. svibnja, a The Dark Tower 28. srpnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala