Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


10 godina kanala FOX Crime
Povodom jubilarnog 10. rođendana kanala FOX Crime FOX je organizirao veliki party za svoje kolege i poslovne partnere

10 godina kanala FOX Crime

Povodom jubilarnih deset godina kanala FOX Crime - specijaliziranog televizijskog kanala na kojem s užitkom pratimo najzanimljivije istrage i najveće hollywoodske zvijezde, FOX je organizirao veliki party za svoje poslovne partnere, kolege, predstavnike medija te predstavnike iz marketinškog i televizijskog svijeta. Party je održan 10. studenoga u Maksi pubu gdje su gosti mogli aktivno sudjelovati u postavljenim setovima najgledanijih serija koje se prikazuju na kanalu. Sve uzvanike partya je pozdravio viši potpredsjednik, glavni operativni direktor za Centralnu i Istočnu Europu FOX Networks Group, gospodin Krassimir Nikolov.  

Ovaj specijalizirani kanal FOX Networks Group, započeo je s emitiranjem u Italiji i Bugarskoj 13. listopada 2006., a danas se može gledati u mnogim europskim i azijskim zemljama, dok mu gledanost iz godine u godinu raste.

U Hrvatskoj se kanal FOX Crime također emitira od 2006. godine, a nalazi se među top 10 najomiljenijih payTV kanala. Kanal FOX Crime je od početka prikazivanja svojim gledateljima omogućio televizijski sadržaj vrhunske svjetske produkcije, emitirajući neke od najpoznatijih kriminalističkih serija poput serije Zakon i red, Castle, Zločinački umovi ili Zakon braće. Ovo proljeće je emitirana i međunarodna serija Posljednje pantere, gdje je glavnu ulogu imao poznati hrvatski glumac Goran Bogdan koji je ulogom glavnog negativca postigao veliki međunarodni uspjeh.

Kanal FOX Crime omiljen je program za sve ljubitelje dobre akcije i najzamršenijih istraga, te nastoji svakodnevno svojim gledateljima nuditi samo najbolji televizijski sadržaj. Tome svjedoči i činjenica da je ove jeseni krenula sa prikazivanjem i jedna od najiščekivanijih serija ove godine – Nijanse plave sa mega zvijezdom Jennifer Lopez u glavnoj ulozi.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala