Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rick Famuyiwa napustio redateljsku stolicu The Flasha
Odlazak redatelja vjerojatno će značiti da će "The Flash" u kino dvorane doći sa zakašnjenjem

Rick Famuyiwa napustio redateljsku stolicu "The Flasha"

 The Flash je ostao bez još jednog redatelja, saznaje The Hollywood Reporter. Redatelj Rick Famuyiwa bio je za kormilom "The Flasha" od lipnja ove godine, a njegov odlazak će značiti zastoj u već problematičnoj produkciji filma.

Redatelj Rick Famuyiwa (Biti cool, Potvrda) i studio su se razišli zbog često citiranih kreativnih razmirica. Do kakvih je kreativnih razmirica došlo nije poznato, a redatelj je za The Hollywood Reporter izjavio sljedeće: "Predložio sam verziju filma u kojoj se čuje moj glas, humor i duh. Iako je prisutno razočaranje što se nismo mogli kreativno usuglasiti, zahvalan sam na prilici. Nastavit ću tražiti prilike u kojima mogu ispričati priče sa svježim generacijskim, tematskim i multikulturalnim pogledima."

Nakon što je u travnju ove godine Warner Bros bio u potrazi za novim redateljem nakon odstupanja originalno najavljenog redatelja, studio će se ponovno morati baciti u potragu. Film o DC-jevom superbrzom junaku izvorno je trebao režirati Seth Grahame-Smith, inače scenarist kojemu je ovo trebao biti prvi veliki redateljski debi. Seth Grahame-Smith je također odustao zbog kreativnih razlika. 

Ovaj najnoviji odlazak redatelja vjerojatno će značiti da će "The Flash" u kino dvorane doći sa zakašnjenjem. Produkcija filma trebala je započeti u ožujku 2017. godine kako bi "The Flash" bio u kinima na zakazani datum premijere 16. ožujka 2018. godine.

U glavnoj ulozi filma je Ezra Miller, koji je debitirao u liku Flasha u ovogodišnjem filmu Batman v Superman: Zora pravde, a pojavio se i u Odredu otpisanih

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala