Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 30.10.
Izdvojili smo novu epizodu emisije "Tvoje lice zvuči poznato", 4. sezonu serije "Vikinzi" i odlične filmove

TV Preporuke dana – Nedjelja 30.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 30.10.

SERIJE / EMISIJE

Novine, HTV 1 u 20:05 sati
Nakon što "Novine" objave još jedan članak Andreja Marinkovića (Goran Marković) o mogućem policijskom zataškavanju misteriozne prometne nesreće, Mario Kardum (Aleksandar Cvjetković) naziva još uvijek aktualnog vlasnika "Novina" Josipa Vukovića (Damir Lončar) i inzistira da kupoprodajni ugovor potpišu odmah. U članku prozvani šef policije Toni Nardelli (Alen Liverić) prekida sve odnose sa svojim vjenčanim kumom Andrejem. 

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10 sati
Fil Tilen će nas zabavljati s hitovima od LMFAO, a Hana Hegedušić kao Danijela Martinović. Žanamari će postati Billy Joel, Filip Dizdar Tajči, a Kedžo postaje Carmen. Matteo Cetinski odabrao je jokera tako da ćemo tek otkriti tko će umjesto njega zapjevati kao Adele. Lanu čeka muška uloga Seana Paula, kao i Anu Maras, koja će nastupiti kao Vlado Kalember.

Vikinzi, HTV 2 u 22:25 sati
Uzbudljiva četvrta sezona Historyjeve hit serije, s Travisom Fimmelom u glavnoj ulozi. Vrhunac treće sezone bila je spektakularna bitka za Pariz, u kojoj je Ragnar (Fimmel) poraz pretvorio u pobjedu, no u Kattegat se vratio teško bolestan. Ragnar je na rubu smrti i mnogo je pretendenata na kraljevsko prijestolje, među njima je i njegova supruga kraljica Aslaug (Alyssa Sutherland) te njegov najstariji sin Bjorn (Alexander Ludwig)…

FILMOVI

Bolje ne može, HTV 2 u 20:05 sati
Iz cijelog niza nagrada izdvaja se čak pet nominacija za Oscara i dva osvojena Oscara – za glavnu mušku i glavnu žensku ulogu, koje su osvojili Jack Nicholson i Helen Hunt. Od šest nominacija film je osvojio tri Zlatna globusa.

Argo, Doma TV u 22 sata
Pod palicom Oskarovaca Bena Afflecka (redatelj) i Georgea Clooneya (producent), odlična glumačka ekipa na velika platna donosi istinitu priču o agentu CIA-e koji predvodi operaciju spašavanja 6 američkih građana iz Irana. Film donosi napetu borbu za život, fascinantnu priču koja je desetljećima bila nepoznata javnosti.

Smrtonosna utrka, RTL u 22:15 sati
Bivši osuđenik Jensen Ames prisiljen je natjecati se u najsmrtonosnijem sportu današnjice, utrkama automobila u kojima je glavni cilj smrt protivnika. Remake filma Death Race 2000 iz 1975. u kojem su glavne uloge imali David Carradine i Sylvester Stallone.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala