Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Cigi uzvraća udarac: Dikane, pometi prvo ispred svog dvorišta!
Nakon što je Dikan Cigija nazvao pederom zaraženim AIDS-om, evo i odgovora

Cigi uzvraća udarac: Dikane, pometi prvo ispred svog dvorišta!

Nakon što je Josip Radeljak Dikan, isprovociran komentarima u RTL-ovoj emisiji "Exkluziv", izjavio kako će Neven Ciganović uskoro umrijeti od AIDS-a, stigao je i odgovor poznatog stilista koji za svoju rubriku "Čušpajz" dobiva podvojene kritike. Dok je nekima drago čuti i vidjeti operiranog stilista i komentatora, drugi njegove minute u žutom magazinu RTL-a smatraju - običnim preseravanjem.

"Bio bih zaista glup da me povrijedi takva izjava čovjeka koji se svih ovih godina pokušava prodati pod intelektualca, a ustvari je običan Balkanac. Ta njegova izjava je utuživa, tako da ću dobro razmisliti da li mi se da sa svakim povlačiti po sudu. Osobno mislim da bi taj čovjek, prije nego nešto takvo izgovori, prvo trebao pomesti ispred svog dvorišta", rekao je Ciganović časopisu Extra i dodao kako se u projekt nije upustio zbog želje za slavom.

Ciganović se osvrnuo i na odnos s kolegom Markom Grubnićem, odnosno, njihova medijska prepucavanja koja su mjesecima zabavljala domaću javnost: "Medijski rat kao takav su prouzročili mediji, tako da u tome može biti istine, ali i ne. Marko i ja smo se razišli kao prijatelji jer ja ne prihvaćam njegov način prezentiranja sebe u javnosti, a i neke njegove postupke smatram smiješnima. Iste te postupke sam prokomentirao na svoj način, što je Marko shvatio opet na svoj način. To je i bio jedini razlog našeg razlaza, dakle sukob mišljenja mogao bih reći".

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala