Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 8.10.
Izabrali smo omiljeno "Snježno kraljevstvo" prije kojeg vas čeka kratki animirani specijal te još dva filma i omiljene serije

TV Preporuke dana – Subota 8.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 8.10.

SERIJE / EMISIJE

Farma, Nova TV u 20:10 sati
Prvi duelist je odabran, a doznat ćemo i tko će biti drugi. Budući da je ovaj, peti tjedan, donio mogućnost biranja drugog duelista i iz suparničke farme, vidjet ćemo hoće li prvi duelist pokušati oslabiti suparnički tim, ili će se pak raditi o kalkulacijama u borbi za ostanak. Gubitnik dvoboja napušta Farmu!

Dva i pol muškarca, HTV 2 u 22:40 sati
Kad Berta ozlijedi leđa na poslu, Walden i Alan misle da bi trebala otići u mirovinu.

Annika Bengtzon - Crime reporter, HTV 2 u 23:05 sati
Naizgled obična provala završava smrću cijele jedne švedske obitelji u odmaralištu na španjolskoj Costi del Sol: baka, muž, žena i dvoje djece stradali su od otrovnog plina. Reporterka Annika Bengtzon putuje onamo kako bi napisala članak, a taj je kraj popularno stjecište zvijezda, sportaša i biznismena. U zamršenoj i šokantnoj istrazi Annika otkriva poveznicu s događajima iz ruralne Švedske otprije 50 godina, a u sve je umiješan i jedan marokanski narkoboss.

FILMOVI

Snježno kraljevstvo, RTL u 20:15 sati
Veliki kinohit iz 2013. vodi nas na putovanje u snježno kraljevstvo, u kojem vladaju sestre Elsa i Anna, u kojem upoznajemo simpatične likove poput snažnog Kristoffa, njegovog lojalnog soba Svena te smiješnog snježnog stvorenja Olafa. Prije omiljenog animiranog filma pogledajte kratki specijal Groznica snježnog kraljevstva.

Ledeni ubojica, Nova TV u 21:50 sati
Zvijezda akcijskih filmova Jason Statham se pojavljuje u glavnoj ulozi u ovom remakeu istoimenog filma iz 1972. godine. Film je režirao Simon West, redatelj koji je slavu stekao eksplozivnim Con Airom. Nastavak Ledeni ubojica: Povratak je nedavno stigao u kina.

Posljednja bitka, HTV 1 u 22:40 sata
Veliki povratak najvećeg akcijskog junaka Arnolda Schwarzeneggera, u prvoj glavnoj ulozi nakon Terminatora 3. Film je režirao višestruko nagrađivani korejski redatelj Jee-woon Kim.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala