Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 30.9.
Za zadnji dan rujna smo osim emisija i serija izdvojili tri rado gledana filma

TV Preporuke dana – Petak 30.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 30.9.

SERIJE / EMISIJE

Farma, Nova TV u 20:15 sati
Iza nas je posebno uzbudljiv tjedan. Vrijeme je da doznamo tko će u četvrtom tjednu napustiti farmu!

Vera, HTV 2 u 21:45 sati
U šumi su pronađeni napola zakopani ostaci tinejdžerice i viša inspektorica Vera Stanhope i njezin tim moraju istražiti tajnu staru 30 godina. Istraga je pokazala da ostaci pripadaju kćeri rudara Carrie Telling koja je nestala tijekom štrajka 1984. godine. Carrie je bila politički aktivna i buntovna tinejdžerica i iako je njezin otac Bill tvrdio da nikad ne bi pobjegla, na njegove se tvrdnje nitko nije obazirao.

Fargo, HTV 1 u 23:30 sati
Molly posumnja da je Lester umiješan u ubojstva, ali njezin novi šef sugerira joj nešto drugo. Malvo u međuvremenu istražuje ucjenu protiv čovjeka poznatog kao Kralj Samoposluživanja.

FILMOVI

Plaćenici 2, RTL u 20 sati
Snimljen s budžetom od 100 milijuna dolara te zaradom tri puta većom, film nam neće otkriti smisao života, ali će nam pružiti prvoklasnu zabavu iz ruku najvećih akcijskih junaka koji su se pojavili na filmskom platnu. Drugi dio je bio i bolje primljen od strane kritičara.

Prije svitanja, HTV 1 u 20 sati
Vrlo jednostavne priče, jednostavnog glumačkog postava te jednostavne režije koja se koristi tek osnovnim sredstvima plana i kontraplana ova romantična drama odudara od suvremenog, modernog filma nabijenog događajima, efektima i neočekivanim obratima.

Mamurluk 3, Nova TV u 23:50 sati
Bit će ovo dostojan završetak sage o kaosu, očaju, lošim odlukama i apsolutnoj ludosti Mamurluka! Komedija je tijekom prvoga vikenda prikazivanja u kinima samo u SAD-u zaradila preko 41 milijun dolara.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala