Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Suicide Squad“ broj 1 u kinima, unatoč lošim kritikama
Čini se da će film Warnera Bros.-a o DC-jevim supernegativcima imati rekordnu zaradu za kolovoz u SAD-u

"Suicide Squad“ broj 1 u kinima, unatoč lošim kritikama

Film Suicide Squad je u posljednje vrijeme najpoznatiji po raznim lošim kritikama, no čini se da to publiku nije zabrinulo jer su trenutni podaci o zaradi za vikend otvaranja odlični!

Variety objavljuje da je DC-jev film apsolutni hit u SAD-u i predviđaju da će do kraja nedjelje zaraditi oko 147 milijuna dolara što bi bio rekord otvaranja za kolovoz (2014. godine su se na tom mjestu našli Čuvari galaksije s 94 milijuna dolara). Informacije o prodanim ulaznicama na drugim velikim tržištima poput Velike Britanije, Meksika i Španjolske su također odlične.

Podsjetimo, film je dobio vrlo loše kritike i samo 27% na Rotten Tomatoes zbog čega je jedan obožavatelj čak napravio peticiju da se ugasi ta stranica jer "loše ocjene na Rotten Tomatoes negativno utječu na mišljenje publike o DC filmovima". Na CinemaScore-u ima ocjenu B+.

U Warner Bros. su potrošili oko 175 milijuna dolara samo da naprave film koji je samo jedan u nizu o DC-jevim superjunacima kao što je Disney već napravio s Marvelovim likovima. Ove godine je studio već doživio razočarenje (naspram očekivanja studija) filmomBatman protiv Supermana koji je na kraju prikazivanja u kinima zaradio samo 870 milijuna dolara diljem svijeta. Kritike su za taj film također bile loše, a prvi vikend prikazivanja bio odličan.

Suicide Squad je režirao David Ayer, a glumačka ekipa je uistinu zvjezdana: Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ike Barinholtz, Scott Eastwood i Cara Delevingne .

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala