Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 7.8.
Izdvojili smo popularne serije i tri odlična filma: akcijsku avanturu i dvije komedije

TV Preporuke dana – Nedjelja 7.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 7.8.

SERIJE

Igra, HTV 1 u 22:25 sati
Ekipa je još u šoku od otkrića krtice u svojim redovima, a dok se sovjetski plan razvija nesmanjenom žestinom, o Wendy ovisi hoće li ekipa napredovati u istrazi. U međuvremenu se Sarah nađe u opasnosti, a Alan je prisiljen donijeti odluku koja će im učvrstili ili upropastiti vezu.

Southland, RTL 2 u 0:15 sati
Kada se John Cooper vrati u službu nakon operacije leđa za partnericu dobije Jessicu Tang. Novi partneri se javljaju na poziv o odbjeglom vozilu i pokušaju ubojstva u tvornici. Ben i Sammy u potjeri su za članovima bande nakon obračuna blizu škole. Ben se usprotivi načinu na koji slučajeve rješava policajac Danny Ferguson...

FILMOVI

Sve za Helen, RTL u 21 sat
Nije jednostavno podizati vlastitu djecu, kamo li tuđu. No, istodobno nema ni veće radosti. O tome govori ova američka obiteljska komedija koju je režirao hitmaker Gary Marshall, najpoznatiji po suradnjama s glumicama Julijom Roberts i Anne Hathaway.

Gola istina, Nova TV u 21:35 sati
Bitka među spolovima zahuktava se u filmu Gola istina; pametnoj, seksi komediji o muškarcima, ženama i golemom procjepu koji razdvaja način na koji svaka strana razmišlja, mašta i pokušava zavesti onu drugu.

Sherlock Holmes: Igra sjena, Nova TV u 23:20 sati
Pojavio se novi kriminalni genijalac, James Moriarty. On ne samo da je Holmesov intelektualni pandan, već svojom zloćom i potpunim neimanjem savjesti, stječe prednost pred detektivom. Holmes njegovu kobnu slagalicu zločina počinje otkrivati kod istrage ubojstva austrijskog princa.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala