Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Čovjek sa Zemlje dobiva nastavak
Nastavak za kultni SF film Jeromea Bixbyja "Čovjek sa Zemlje" snimat će Richard Schenkman

"Čovjek sa Zemlje" dobiva nastavak

 Priprema se nastavak za znanstveno-fantastični film Čovjek sa Zemlje! Ovaj kultni film jedinstveno je djelo Jeromea Bixbyja, scenarista i  pisca znanstvene fantastike, koji je scenarij za film počeo pisati 60-ih godina i završio ga netom prije svoje smrti.

Nastavak filma dolazi s podnaslovom Holocene (The Man From Earth: Holocene), a režirat će ga izvorni redatelj Richard Schenkman. Richard Schenkman također sudjeluje u pripremi scenarija sa sinom Jeromea Bixbyja, Emersonom Bixbyjem. Snimanje filma započinje ovoga lipnja, a u kinima se očekuje tijekom 2017. godine. 

Originalni film se usredotočava na profesora Johna Oldmana. Neočekivana oproštajna zabava za profesora Johna Oldmana pretvori se u tajnovito ispitivanje nakon što profesor otkrije kako nikad ne stari te da hoda Zemljom već 14 000 godina. Kao razlog svog odlaska rekao je kako je primoran svakih deset godina mijenjati lokaciju kako nitko ne bi primijetio kako ne stari. No što više detalja o svojoj prošlosti otkriva, to mu svi manje vjeruju. 

David Lee Smith, koji je utjelovio profesora Oldmana, svoju ulogu će reprizirati i u nastavku, a isto će učiniti i  William Katt. 

Nove uloge u filmu će preuzeti Vanessa Williams, Sterling Knight, Brittany Curran, Carlos Knight i Akemi Look

O čemu će se točno raditi u novom "Čovjeku sa Zemlje" još nije otkriveno, ali nadajmo se kako će nastavak ostati u duhu izvornog filma koji je skupio horde sljedbenika od 2007. godine do danas.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala