Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 27.5.
Večeras iz TV programa izdvajamo nove nastavke zanimljivih serija i emisija te tri napeta filma

TV Preporuke dana - Petak 27.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u petak, 27.5.

EMISIJE / SERIJE

Tuđi život, Nova TV u 20:15h
Hazal odlazi k svojoj psihijatrici Ajše i otkrije joj jednu od najvećih obiteljski tajni – Džihan i Dilara u braku su samo zbog Dilarina djeteta koje ima s ljubavnikom. Ajše nije ni svjesna da je isti ljubavnik zapravo njezin ujak Harun. Džihanov i Ozanov odnos gori je nego ikad. Deniz misli da je njegova majka uzela novac od Rahmija kako bi ga odvojila od Džansu te kreće u potragu za novcem. Ne preostaje mu ništa drugo nego da proda kuću kako bi Rahmiju vratio novac. I dok Džihan u čudu sluša kako njegov otac razgovara s Denizom, vilom će se prolomiti Dilarin vrisak.

Big Brother, RTL u 22:20h
Marijana Batinić će u BB studiju ugostiti sestru Ines Huskić, Sandru, koja će joj otkriti što misli o skorašnjem vjenčanju mlade pjevačice i odabranika njezina srca, zgodnog Fabia. A u studio nam stiže i njegova rodbina, točnije otac Silvio, koji je već izrazio negodovanje zbog najavljene svadbe. Strasti između buduće rodbine pokušat će smiriti Kristina Vukas, inače najavljena Inesina kuma. Užarenu atmosferu će dodatno začiniti i nominacije koje će večeras biti javne, a svaki će stanar morati i detaljno obrazložiti zašto koga nominira. Kao što smo već naveli, Kuću će napustiti jedan stanar, a preostalih sedmero stanara ulazi u finalni tjedan.

Samo ti pričaj, Nova TV u 22:40h
Mariji je dosta života u gradu pa dolazi na ideju da se ona i Stjepan odsele na selo. Međutim, nepozvani kućni ljubimac natjerat će je da bolje razmisli o životu u prirodi. Ivan kaže Dubravki da bi u razvodu njih dvoje podijelili imovinu na pola, pa se Dubravka krene pripremati za to. Iva nagovara Davida da provedu vikend s njezinim roditeljima u vikendici, no David ne želi provesti vikend trpeći uvrede, pa se svim silama pokušava izvući.

FILMOVI

Rango, RTL u 20:15h
I gušteri mogu imati krizu identiteta? Rango je ima. On je oduvijek želio biti glumac i igrati velikog heroja. Dolaskom u grad na zapadu pronašao je publiku koja heroja uistinu i treba. Rango će se pretvarati da je hrabri šerif, ali ubrzo će upoznati razliku između glume i stvarnog života. Njegova je misija otkriti urotu zbog koje gradu nestaje voda. Bit će to njegova uloga života, kroz koju će spoznati značenje prijateljstva ali i okusiti mnoge opasnosti.

xXx, Nova TV u 23:15h
Xander Cage (Vin Diesel) ovisnik je o adrenalinu, vječito sukobljen sa zakonom. Jednoga dana, tajni agent Gibbons prisili ga na suradnju s vladom u raskrinkavanju opasne terorističke organizacije "Anarhija 99", čije je sjedište u Pragu. Teroristi, predvođeni zlim Yorgijem (Marton Csokas), posjeduje ubojito biloško oružje koje planiraju upotrijebiti...

Zakon braće, HTV 1 u 23:38h
Zakon braće donosi potresnu priču o dvojici braće; Samu Cahillu (Tobey Maguire) i njegovom mlađem bratu, Tommyju (Jake Gyllenhaal), koji su posve različiti. Marinac koji se sprema 4. put otići na dužnost, Sam je čvrst obiteljski čovjek oženjen djevojkom još iz srednje škole, Grace (Natalie Portman), s kojom ima dvije djevojčice (Bailee Madison, Taylor Geare). Tommy, njegov karizmatični mlađi brat, problematičan je muškarac koji je upravo izašao iz zatvora.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala