Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U pripremi spin-off Sinova anarhije
Tvorac popularne serije "Sinovi anarhije" Kurt Sutter u pripremi ima novi projekt - seriju "Mayans MC"

U pripremi spin-off "Sinova anarhije"

Kurt Sutter, tvorac Sinova anarhije, popularne serije koja se prikazivala od 2008. do 2014. godine, nakon zavšetka se bacio na novi projekt, dramsku seriju The Bastard Executioner. Na žalost serija nije zaživjela dulje od jedne sezone tako da se Sutter okrenuo pripremanju novog projekta - spin off seriji Sinova anarhije.

Već se neko vrijeme pričalo o tome kako bi potencijalni spin off mogao pratiti Mayanse, ali do danas nije bilo službene potvrde. Danas je mreža FX objavila kako su naručili scenarij za seriju, koja trenutno nosi naziv Mayans MC.

Kao i Sinovi anarhije, Mayans MC će očito biti drama jer je opisana kao "obiteljska drama", ali i kao drama koja će objasniti kako žive odmetnici, ovoga puta iz latinoameričke perspektive. S obzirom da je Sutter samo jedan "običan bijelac", u pisanju scenarija će mu pomoći Elgin James.

James nema puno iskustva što se tiče pisanja i režiranja, te je radio tek na nekoliko projekata, ali njegovo životno iskustvo moglo bi biti prednost u stvaranju priče. Naime, James je dio života proveo u grupi FSU u Bostonu, koju je FBI klasificirao kao uličnu bandu, tako da bi mu to iskustvo moglo pomoći objasniti na koji način žive Mayansi.

Motoristički klub Mayans često se pojavljivao u originalnoj seriji Sinovi anarhije. Poznati su po dilanju heroinom i prostituciji - o oba posla će vjerojatno biti priče i u novoj seriji. Kada bi novi projekt mogao ugledati svjetlo dana za sada nije poznato.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala