Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jennifer Lopez prihvatila prvu ulogu nakon poroda
Paralelno s vijestima o novom filmu, pojavili su se i tračevi o razvodu od Marca Anthonyja

Jennifer Lopez prihvatila prvu ulogu nakon poroda

Iako je na glasu kao jedna od najmanje talentiranih "holivudskih diva" zbog čije su očajne glume propali najboljio scenariji, Jennifer Lopez nema namjeru tako skoro stati sa snimanjem filmova.

"Majčinstvo je ono što sam oduvijek željela i uvijek će mi biti na prvom mjestu, ali sam se ipak zaželjela posla", priznala je u nedavnom intervjuu novopečena majka Jennifer Lopez i najavila svoj prvi projekt od rođenja blizanaca Maxa i Emme. Hollywood je u najmanju ruku začuđen njezinim izborom - iako nije na glasu kao talentirana glumica, mnogi misle da čak i J.Lo može bolje od filma koji još nema ni redatelja.

Romantična komedija "Plan B" počinje se snimati početkom sljedeće godine, i to u produkciji televizijske kuće CBS. Za zvijezdu svog prvog velikog projekta te vrste odabrali su latino divu koja je na angažman pristala iako još nije pronađen redatelj. Zlonamjernici kažu kako je Jennifer očajna u potrazi za karakternom ulogom koja bi joj napokon mogla donijeti tako željeno priznanje u glumačkom svijetu.

Unatoč debaklima koje niže na velikom platnu, Jennifer i dalje dominira listama najbogatijih osoba u svijetu šoubiznisa. Časopis Forbes proglasio ju je najbogatijom latino glumicom u Hollywoodu, a People najutjecajnijom latino osobom u SAD-u. Diva je navodno ipak najviše opterećena filmovima, najmanje uspješnim segmentom svoje svestrane karijere koja uključuje parfeme, kozmetiku i liniju odjeće.

Na pomolu razvod?

Dok J.Lo ponosno najavljuje nove projekte, tabloidi naveliko pišu o raspadu njezinog braka s pjevačem Marcom Anthonyjem. U posljednje vrijeme ne pojavljuju se zajedno na eventima, a pjevačica već dva tjedna (barem pred medijima) ne nosi vjenčani prsten.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala