Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 7.5.
Iz večerašnjeg programa izdvajamo nove epizode zabavnih serija te tri zanimljiva filma

TV Preporuke dana - Subota 7.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 7.5.

SERIJE

Simpsoni, HTV 2 u 20:53h
Još jedna klasična epizoda za Noć vještica: Simpsoni se u 23. godišnjoj "Kućici na stablu strave" vraćaju u davna vremena kad su majanski Homer i Marge svjedočili proročanstvu drevnih majstora kalendara da će 2012. biti kraj svijeta. U prvoj od tri jezive priče, "Najvećoj rupi ikad stvorenoj," springfieldski subatomski supersudarač stvori crnu rupu koja terorizira cijeli grad i guta sve pred sobom. Zatim u "Nenormalnoj aktivnosti" Simpsoni instaliraju kamere po cijeloj kući jer se noću događaju čudne stvari i Marge otkrije da to možda ima veze s nečasnim paktom koji je sklopila koju godinu prije. U završnoj strašnoj priči, "Sjajnoj pustolovini Barta i Homera", Bart putuje u 1974. da bi kupio strip po cijeni s naslovnice, ali slučajno poremeti Homerovo udvaranje Marge zbog čega Marge završi s Artiejem Ziffom.

Sigurna kuća, HTV 2 u 22:12h
Umirovljeni policajac Robert, kojega još progoni činjenica da prije nekoliko godina nije uspio spasiti svjedokinju, i njegova supruga Katy otvaraju hotel u Lake Districtu te ga na zamolbu Robertova bivšeg kolege Marka pretvaraju u sigurnu kuću. Prvi su im gosti zatvorski čuvar David Blackwell, njegova supruga Ali te djeca Louisa i Joe koji su u sigurnu kuću došli nakon što je malog Joea u lunaparku pokušao oteti čovjek imenom Michael koji je zatim izbo čovjek koji ga je pokušao spriječiti. Obitelj ima još jednog sina, studenta Sama, za kojega se ne zna točno gdje se nalazi i koji baš ne izgara od želje da vidi svoje roditelje. Strahuju da će Michael napasti njega kako bi se približio obitelji. Čini se da je njihov strah utemeljen.

Uvod u anatomiju, RTL 2 u 22:30h
Derek se vratio, a jedino o čemu Meridith razmišlja je da ju je varao. Alex traži mišljene od Meridith za riskantnu operaciju koju mora obaviti, a ona ga hrabri da to treba učiniti iako se dvoumi. Na putu do operacijske sale Owenu majka govori da je u vezi s puno mlađim muškarcem. To razljuti Owena, koji odmah odlazi to reći Ameliji. Nakon što shvati da mu je mama sretna Owen prihvati tu vezu.

FILMOVI

Ted, RTL u 20h
Usamljeni dječak John Bennett (Mark Wahlberg) za jedan Božić poželio je velikog plišanog medvjeda Teda. Odjednom, Ted je tajanstveno oživio i postao Johnov najbolji prijatelj. Nakon prvotnog šoka i dječakovi roditelji naviknuli su se da je plišanac poput živog bića. No nisu samo oni bili iznenađeni, čitav svijet je uskoro upoznao Teda, koji je postao velika zvijezda. Danas je John odrastao muškarac, pomalo nezreo, koji zajedno s Tedom uživa u raskalašenom životu, mada je u vezi s kolegicom s posla Lori Collins (Mila Kunis). Svakog muškarca dočeka odrastanje i trenutak kada mora birati: djevojka iz snova ili nenadmašivo zabavni plišani medvjed?

Kum 2, HTV 1 u 20:06h
Drugi dio najslavnije mafijaške sage svih vremena paralelno pripovijeda dvije radnje, u dva različita prostorno-vremenska sklopa. Jedna se odvija 1958. godine, kada Don Michael Corleone (Al Pacino) nastavlja voditi obiteljsko carstvo, koje želi proširiti kako na nova polja ljudskog djelovanja, tako i na druge lokacije, uključujući Las Vegas, Hollywood i Kubu. Paralelno toj priči, pripovijeda se i o djetinjstvu i mladosti začetnika loze Corleone, Vita (Robert De Niro). Nakon odrastanja na Siciliji, 1917. godine 25-godišnji Vito živi u New Yorku gdje radi u maloj trgovini, ali polako počinje ulaziti u vode sitnoga kriminala.

Obračun legendi, Nova TV u 21:45h
U filmu Obračun legendi Stallone i De Niro glume Henryja „Razor“ Sharpa i Billyja. Dva lokalna borca iz Pittsburgha postala su nacionalno poznata po svom rivalstvu. Dva puta suprotstavljeni, svaka borba rezultirala je drugim pobjednikom. 1983., večer uoči njihove treće i odlučujuće borbe, Razor objavljuje svoju mirovinu odbijajući objasniti razlog takve odluke. Trideset godina kasnije, boksački promotor Dante Slate Jr., nudi im ponudu koju ne mogu odbiti: da ponovno uđu u ring i poravnaju račune.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala