Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 6.5.
Iz večerašnjeg programa izdvajamo napete kriminalističke serije, reality emisiju "Big Brother" te tri zanimljiva filma

TV Preporuke dana - Petak 6.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u petak, 6.5.

SERIJE / EMISIJE

Big Brother, RTL u 22h
U večerašnjoj emisiji uživo, od 22 sata, stanari će saznati jesu li udovoljili svim uvjetima 'duhovnog vođe' te su tako prošli tjedni zadatak i 'zaradili' tjedan raja, gledatelji će saznati tko napušta Kuću, a u studiju će se pojaviti i sestra Ines Huskić, veslač Mario Vekić te Katjin prijatelj, koji će zasigurno imati što reći o kaotičnoj situaciji koju je stvorio 'duhovni vođa'.

Detektiv na Floridi, Doma TV u 22:15h
Potjera za ukradenim Camarom koji vozi iznimno vješt vozač otkriva da je riječ o 12-godišnjoj djevojčici po imenu Shaz, a u prtljažniku pronalaze truplo muškarca pretučenog do smrti. Žrtva je Cole, mehaničar u NASCAR-u koji je Shaz naučio voziti. Otkriva se da je Cole kupovao Shazinoj sestri Charlene ekstravagantne darove. Otkud mu novac i je li Charlene zatrudnjela s njim ili sa svojim dečkom vozačem NASCAR utrka Treyom Lancerom? Trey je sin legendarnog vozača utrka Zanea Lancera i oduvijek je Colea krivio za smrt svoga oca. Istragu dodatno komplicira otkriće da je Cole pljačkao banke. Tko je bio njegov pomagač?

Vera, HTV 2 u 22:45h
Viša inspektorica Vera Stanhope i narednik Joe Ashworth istražuju ubojstvo Davida Kenworthyja koji je pronađen mrtav u mjestu Whitley Bay. Vlasnik mjesnog salona igara Larry Crowe izravno je povezan s njegovom obitelji. Njegov sin Paddy poginuo je u nespretnoj pljački kuće Kenworthyjevih prije 40 godina. Svjedok ga je vidio kako se svađa s Davidom u noći ubojstva, a pretraga salona igara otkriva okrvavljenu bejzbolsku palicu. Ali Larry ima neoboriv alibi. Jasno je da se te noći David nije našao samo s njim. Uvjerena da je odgovor u obitelji, Vera počinje kopati po Kenworthyjevoj prošlosti, što frustrira njegova oca, uglednog poduzetnika Allena Kenworthyja. Ubrzo Vera otkriva Allenov veliki utjecaj na djecu. Kći Lorna godinama nije u vezi s obitelji. Uskoro nestane i stariji sin Thomas, a ključeve njegova auta pronalaze na stazi uz more. Nakon druge smrti Vera je pod sve većim pritiskom da riješi slučaj.

FILMOVI

Princeza i žabac, RTL u 20:05h
Svatko zna priču u kojoj princeza pronalazi pravu ljubav svog života kada poljubi žapca koji se čarolijom pretvara u zgodnog princa. U ovoj verziji priče, djevojka još uvijek poljubi žapca, no rezultat je sasvim drugačiji od očekivanog; a to je samo jedno od brojnih iznenađenja u ovoj mješavini luckastog humora, glazbe i emocija.

Britanski supertalent, HTV 1 u 20:06h
Paul Potts je po danu sramežljivi prodavač mobitela koji živi u strahu od nasilnika iz djetinjstva, a po noći je amaterski operni pjevač. Paul je u svojoj 28. godini prvi put pjevao operu na karaokama gdje se pojavio obučen kao Pavarotti, a zarađeni novac je potrošio na razne tečajeve pjevanja u Italiji. U Veneciji je kao najbolji na tečaju opere dobio priliku pjevati ispred svog idola Pavarottija, ali nije uspio pokrenuti karijeru dok nije postao fenomen na YouTubeu nakon nastupa u natjecateljskoj emisiji Britain's Got Talent i oduševio milijune ljudi.

Čovjek iz sjene, Nova TV u 23:20h
Pet godina nakon smrti svoje žene i sina, Jack Foster (Steven Seagal), bivši CIA-in operativac, u posjetu je Bukureštu sa svojom osmogodišnjom kćeri Amandom (Skye Bennett). Amandu tada otme strani agent. Dok traga za njom, Fostera progone rumunjska policija, agenti američke ambasade kao i ruski agenti koji vjeruju da on ma mikročip s formulom smrtonosnog virusa. Naime bez njegova znanja Fosteru su mikročip podmetnuli CIA-ini agenti odmetnici te od njega tražili da ga iznese iz SAD-a. Foster se sada mora boriti na dvije fronte, da spasi svoju kćer i da ne dopusti da mikročip dospije u pogrešne ruke.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala