Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 30.4.
Zadnji dan u mjesecu na TV-u vas čekaju zanimljive serije te napeti i zabavni filmovi

TV Preporuke dana - Subota 30.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 30.4.

SERIJE

Fiškal, HTV 3 u 20:05h
U prvoj epizodi upoznajemo glavnog junaka, Jakoba Podgorskog, sina čizmara iz Krapine, koji završava studij u Grazu. Na jednoj otmjenoj zabavi upozna mladu groficu Olgu, ali istodobno dolazi u sukob sa skupinom studenata, gorljivih pristaša ilirizma. Tu ćemo zateći i Olginog rođaka, arogantnog grofa Lacu. Olga je bez roditelja i o njoj se brinu baka i djed, te njezina odgojiteljica, pjesnikinja Karolina. Karolina i Laca kriju svoju ljubavnu vezu, a napetost između njih raste...

Dr. House, RTL 2 u 20:40h
CIA angažira Housea da im pomogne dijagnosticirati bolest od koje jedan agent umire. No House od CIA-e ne može dobiti nikakve informacije o prijašnjim slučajevima na kojima je ovaj radio. S malo informacija koje ima, House koristi neuobičajene metode kako bi čovjeku spasio život.

Simpsoni, HTV 2 u 21:01h
Najdraža obitelj američkog Srednjeg zapada putuje u New York u potrazi za Bartovom davnom ljubavlju Mary Spuckler s kojom se on želi ponovo povezati, a otišla je iz Springfielda i od svoje primitivne obitelji kako bi se proslavila u Velikoj Jabuci. Lisa i Marge žele iskusiti sve što im veliki grad može ponuditi, ali kad shvate da nemaju novca za broadwaysku predstavu, pristanu i na besplatnog "Shakespearea u Parku", no ni to ne ispadne po planu.

FILMOVI

Specijalne agentice, RTL u 20h
Specijalna agentica FBI-ja Sarah Ashburn (Sandra Bullock) i bostonska policajka Shannon Mullins (Melissa McCarthy) ne mogu biti manje kompatibilne. Ali kad se udruže kako bi uhvatile okrutnog zločinca postanu nešto što uopće nisu očekivale – prijateljice.

Kum, HTV 1 u 20:04h
Po povratku iz Drugoga svjetskog rata, Michael Corleone (Al Pacino) ima dvije stvari na umu: želi se odmoriti od ratnih strahota i nipošto ne želi ući u obiteljski posao, što, naravno, nije po volji njegovom ocu, mafijaškom donu Vitu Corleoneu (Marlon Brando). Don Vito je dobar i obziran prema onima koji ga poštuju, ali nasilan i nemilosrdan kada se nešto ispriječi blagostanju njegove obitelji. Smatrajući kako se stari kodeksi časti trebaju nastaviti poštovati i slijediti kao najbolje upute uspješnog poslovanja, don Vito se sukobljava s rivalima koji planiraju započeti unosan posao raspačavanja droge. Sukob koji će ta suprotstavljena viđenja mafijaškog posla i odgovornosti izazvati bit će jako krvav, a posebnu cijenu platit će Michael, odnosno njegovi snovi i želje. Nakon što don Vito preživi pokušaj atentata, Michael zna kako više ne smije stajati po strani.

G.I. Joe: Osveta, Nova TV u 21:40h
Elitna postrojba G.I. Joe u ovom se nastavku bori protiv svojih starih neprijatelja, organizacije Cobra, ali se moraju suočiti i s prijetnjama iz vlade koje bi mogle ugroziti samo njihovo postojanje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala