Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sherlock Holmes 3 počinje snimanje krajem godine?
Iako od izlaska "Sherlocka Holmesa: Igra sjena" nije bilo govora o sljedećem filmu, možda stigne i prije svih očekivanja

"Sherlock Holmes 3" počinje snimanje krajem godine?

Robert Downey Jr. već osam godina igra Tonyja Starka pa je tako Iron Man postao njegov zaštitni znak. No to nije jedina franžiza po kojoj je ovaj glumac poznat. Jednako je dobar i u ulozi Sherlocka Holmesa, međutim prošlo je već pet godina od izlaska posljednjeg filma Sherlock Holmes: Igra sjena, a u međuvremenu se nije pričalo o novim nastavcima. 

No, Robert Downey Jr. je otkrio da novi film o omiljenom detektivu vjerojatno stiže i prije svih očekivanja. U razgovoru za The Short List glumac je spomenuo da će se kada bude u Londonu sastati s redateljem Guyem Ritchiejem te da će se potruditi da snimanje trećeg filma započnu još ove godine.

Prva dva filma ove franšize zaradila su preko pola milijarde dolara na svjetskim kino blagajnama, pa je čini se samo pitanje vremena dolaska sljedećeg. Prema nekim izvorima za razvoj priče trećeg filma bit će zadužen Jude Law, koji je utjelovio Sherlockovog kolegu Dr. Watsona. 

Jedva čekako vidjeti kako će se radnja dalje razvijati te kako će se objasniti Sherlockova navodna smrt s kraja prošlog filma. Sherlock je tijekom borbe protiv profesora Moriartyja, u kojoj zbog ozljede nije imao šanse, bacio obojicu u vodopad Reichenbach te je pretpostavljeno da su mrtvi. Iako su gledatelji saznali da je Sherlock ipak živ, Watson to tek treba otkriti. Veseli li vas činjenica da bi novi Sherlock mogao stići u kina već sljedeće godine?

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala