Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pedro Pascal će glumiti u Kingsmanu 2
Uz Tarona Egertona "Kingsman: The Golden Circle" jači je za još jednog poznatog glumca, Pedra Pascala

Pedro Pascal će glumiti u "Kingsmanu 2"

 Foxova špijunska komedija "Kingsman: The Golden Circle", nastavak iznimno popularnog filma Kingsman: Tajna služba, u svoje redove dovela je novo glumačko pojačanje. Sve popularniji glumac, najpoznatiji po ulozi u seriji Igra prijestolja, Pedro Pascal glumit će u nastavku "Kingsmana". 

Prema saznanjima Deadlinea u nastavku "Kingsmana" Pedro Pascal će preuzeti ulogu Jacka Danielsa, a konkretno kakva će uloga to biti još nije otkriveno. Posljednji projekt u kojem ste mogli vidjeti Pedra Pascala bila je izvrsna i visoko hvaljena Netflixova serija "Narcos", u kojoj je Pascal glumio jednu od vodećih uloga, DEA agenta u lovu na Escobara. Također, trenutačno u postprodukciji nalazi se misterija o izgradnji Kineskog zida "The Great Wall" u kojoj Pascal nosi jednu od glavnih uloga.  

Pascal će glumiti nasuprot zvijezde originalnog filma Tarona Egertona, koji se vraća i u nastavku filma u ulozi Eggsyja. Isto tako, u nastavku se vraća i Edward Holcroft, no za ponavljanje uloga njihovih kolega iz prvog filma još uvijek nema informacija. 

Hoćemo li vidjeti u nastavku i Colina Firtha ostaje zabavna misterija za redatelja i glavnog glumca, koji su se ovog tjedana zabavljali s iščekivanjima publike. Navodna smrt lika Colina Firtha, Harryja Harta, odnosno prvog "Kingsmana", mogla bi se otkriti kao prenapuhana glasina. Ukoliko vjerujemo tweetu kojeg je Egerton napisao ovoga tjedna, očito je da će se Firth pojaviti i u nastavku. 

Poruka je navodno došla od njegovog "starog prijatelja", a sadrži fotografiju na kojoj su u naočale Harryja Harta ispisane riječi: "Izvještaji o mojoj smrti su uvelike pretjerani."

Što se tiče ostalog castinga, piše se kako su i Halle Berry te Julianne Moore zaslužile svoje mjestu u nastavku. Halle Berry kao čelnica CIA-e, a Julianne Moore kao glavna negativka filma.

Produkcija nastavka "Kingsman: The Golden Circle" počinje krajem ove godine, a film će se u kinima naći 16. lipnja 2017. godine. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala