Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zack Snyder želio Christiana Balea u filmu Batman v Superman
Redatelj Snyder otkrio da je želio Christiana Balea, ali i zašto je za ulogu Batmana odabrao Bena Afflecka

Zack Snyder želio Christiana Balea u filmu "Batman v Superman"

 
Redatelj nadolazećeg filma Batman v Superman: Zora pravde Zack Snyder rekao je da je htio imati Christiana Balea u ovome filmu, ali ako ste očekivali da bi on reprizirao svoju ulogu Batmana jako bi se prevarili. 
 
Kako donosi The Wrap, Snyder je u intervjuu za Australian publication Film izjavio da je htio da Bale glumi njegovom filmu, ali neku posve drugu ulogu. „Ovo je jedna posve drugačija stvarnost od one u trilogiji Chrisa Nolana. To je drugi svijet u koji se Christian Bale kao Batman ne bi uklapao, jer on u ovome svijetu ne postoji. Ali razgovarali smo o mogućnosti da ga angažiramo za neku drugu ulogu."
 
 
Dodao je i kako su ga mnogi pokušali nagovoriti na još neke glumce iz prijašnjih filmova, ali je Snyder ostao dosljedan svojoj ideji o potpuno novom svemiru. Objasnio je da u Nolanovom svijetu Batmana, Superman ni ne postoji i ne bi se nikako mogao uklopiti, a da bi sve imalo smisla morao napraviti posve novu priču, s novim svijetom i glumcima, svijetom u kojemu obadva lika postoje od početka priče.
 
U filmu u kojem će Batman pokrenuti rat protiv Supermana, Batmana će utjeloviti Ben Affleck, a Snyder je i ovu odluku obrazložio vrlo slikovito. „Želio sam starog Batmana – ne starog u smislu nemoćnog nego nekoga u čijim se očima vidi iskustvo, a Ben je to odlično pogodio. On je sada prava filmska zvijezda u najboljem smislu te riječi i sve je odradio s lakoćom. Kosa mu je tu i tamo sijeda, a mi smo ga napravili malo grubim i hrapavim, ali na dobar način. On je odličan glumac, ali i veliki čovjek. I to u svakom smislu jer je visok 192 cm, a meni se sviđa veliki Batman“, dodao je  Snyder.
 
 
Kriptonca Supermana igra Henry Cavill, a u ostalim ulogama tu su Jesse Eisenberg kao Lex Luthor, Gal Gadot kao Wonder Woman, Amy Adams kao Supermanova djevojka Lois Lane, a Jason Momoa kao Aquaman. 
 
Batman v Superman: Zora pravde u kina stiže 25. ožujka.      

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    marlonbrando marlonbrando @ 12.3.2016. 17:24

    To bi bilo svetogrđe. A i nevjerujem da bi Bale ikad više glumio nekog superheroja, Batmana je 2005. godine odabrao zbog Nolana koji je ipak više 'art' redatelj :-)

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala