Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 26.2.
Večeras budite uz "Zvjezdice", serije "Tuđi život" i "Opaki par" te tri zanimljiva i zabavna filma

TV Preporuke dana - Petak 26.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u petak, 26.2.

EMISIJE / SERIJE

Zvjezdice, RTL u 20:05h
Šezdeset sjajnih malih pjevačica i pjevača iz cijele Hrvatske jedva čeka stati na pozornicu najsjajnijeg glazbenog showa! Smjestite se udobno i pripremite na pozitivan šok jer će vas ovi klinci apsolutno oduševiti! Za drugu sezonu dječjeg natjecateljskog showa prijavilo se 2500 klinaca i klinceza iz svih dijelova Lijepe Naše, a njih šezdeset će se u narednim tjednima predstaviti žiriju koji niti ove godine neće imati lak posao.

Tuđi život, Nova TV u 20:15h
Rahmi zove svoje ljude i traži od njih da lociraju Hazal, a oni uspijevaju saznati da je ona u vikendici sa svojim novim dečkom. Hazalin buntovni dečko želi provesti noć s Hazal, sve snimiti i poslije je ucjenjivati. Hazal nije svjesna što joj se sprema. Rahmi ih je pronašao te se potuče s njezinim dečkom. Tijekom tučnjave Rahmi nehotice ubije Hazalina dečka te o tome obavijesti Džihana, koji od svojega oca i Hazal traži da nikome ne kažu što se dogodilo. Međutim, Džihan je sve priznao Gulseren, koja si ne može oprostiti to što se dogodilo i misli da je loša majka. Međutim, tragedija koja se dogodila zbližila je Džihana i njegova oca koji su se nakon toga pomirili, pa se Rahmi vratio živjeti u vilu. Keriman počinje trošiti novac koji je ukrala Ozkanu, ali vođen željom da povrati svoj novac, Ozkan ne odustaje od potrage za njome.

Opaki par, HTV 1 u 22:59h
Ash je počeo dijeliti letke za jedan noćni klub, koji Freddie, Stuart i ekipa odluče posjetiti. Na kraju lude večeri Freddie je i dalje na nogama, a Stuart se osjeća zapostavljeno. Sutradan navečer Freddie ponovno odluči izaći, ali ovaj put s Ashevim trendi prijateljima, da bi vrlo brzo shvatio kako noćni život baš i nije za njega. Budući da je Violet s novim ljubavnikom u Argentini, Stuart savjet traži od svoje trknute prijateljice Penelope.

FILMOVI

Bijeg iz New Yorka, HTV 1 u 20:06
1988. godine nakon velikog bujanja kriminala njujorški je Manhattan pretvoren u veliki zatvor. 9 godina poslije otet je predsjednički avion i srušen na Manhattan. Predsjednik (Donald Pleasence) je preživio zahvaljujući posebno dizajniranoj kapsuli, ali ga je zarobila jedna od brojnih tamošnjih bandi. Vlasti imaju samo jednu nadu - "Snakea" Plisskensa (Kurt Russell) koji je osuđen zbog pljačke banke pa mu zapovjednik zatvora Bob Hauk (Lee Van Cleef) ponudi nagodbu: ako uspije spasiti predsjednika, njegov kriminalni dosje bit će izbrisan.

Pogodi tko dolazi na večeru, Nova TV u 22h
Polazišni koncept ove komedije jest obrtanje temeljne situacije iz klasičnog hollywoodskog liberalnog filma iz 1967. godine "Pogodi tko dolazi na večeru" Stanleyja Kramera, s legendarnim glumcima Spencerom Tracyem, Sidneyjem Poitierom i Katherine Hepburn u glavnim ulogama. Dok je u izvorniku bjelački roditeljski par imao problema s prihvaćanjem crnog mladića svoje kćeri, u suvremenoj preradi crnački roditelj (preciznije otac) pruža otpor bijelom dečku svoje mezimice, što je u skladu s promijenjenim društvenim uvjetima i emancipacijom američkih crnaca (Afroamerikanaca).

Dom Hemingway, HTV 1 u 23:25h
Nakon što je proveo 12 godina u zatvoru jer nije htio postati cinker, Dom Hemingway, veći od života i ozloglašeni obijač sefova, želi nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Njegov odani najbolji prijatelj, Dickie, pridružuje mu se u potrazi za onim što mu pripada, novačnoj nagradi od krimi bossa kojeg nije cinkao. Domov kratak fitilj dovest će ga u nove neprilike, a kad dozna da mu je lova ukradena naprosto će se oteti kontroli.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala