Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U petak počinje program Zaljubite se u dokumentarce
Novi program ZagrebDoxa Zaljubite se u dokumentarce održat će se od 12. do 14. veljače u Cineplexxu Centra Kaptol

U petak počinje program Zaljubite se u dokumentarce

 
U petak počinje svojevrsni uvod u ovogodišnji ZagrebDox, program Zaljubite se u dokumentarce. Trodnevno zagrijavanje za ZagrebDox koje se održava od 12. do 14. veljače u Cineplexxu, uključuje tri naslova iz ovogodišnje međunarodne konkurencije: pobjednički dokumentarac Sundancea Čopor (Wolfpack), južnokorejski filmski hit Ljubavi, ne prelazi tu rijeku (My Love, Don't Cross That River) i spektakularni portret čovječanstva Ljudski (Human), koji je premijerno prikazan na simultanim projekcijama na Venecijanskom festivalu i u Općoj skupštini Ujedinjenih naroda.
 
 
Čopor američke autorice Crystal Moselle prati šestoricu braće Angulos, koji su, odlukom osebujnog oca, cijeli život proveli u izolaciji u stanu na Manhattanu, a sve što znaju o svijetu saznali su iz očeve bogate kolekcije filmova. 
 
Ljubavi, ne prelazi tu rijeku dugometražni je prvijenac južnokorejskog redatelja Jin Mo-younga o bračnom paru stogodišnjaka koji i nakon 76 godina braka odlaze na spavanje držeći se za ruke. Taj miljenik publike brojnih prestižnih svjetskih festivala "potukao" je svojedobno na matičnim južnokorejskim kinoblagajnama veliki filmski hit Interstellar.
 
Ljudski, spektakularni francuski dokumentarac, posveta redatelja Yanna Arthusa-Bertranda čovječanstvu, bit će prikazan na ZagrebDoxu na Dan zaljubljenih u cjelovitoj redateljevoj verziji.
 

Ulaznice za program Zaljubite se u dokumentarce moguće je kupiti online, na stranicama Cineplexxa i na blagajni Cineplexxa (Centar Kaptol) po cijeni od 25 kuna. 

Raspored prikazivanja:

Čopor, petak, 12. 2. u 20 sati

Ljubavi, ne prelazi tu rijeku, subota, 13. 2. u 20 sati

Ljudski, nedjelja, 14. 2. u 20 sati

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala