Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 24.1.
Iz večerašnjeg programa izdvajamo novu hrvatsku seriju, nove nastavke omiljenih serija te četiri zanimljiva filma

TV Preporuke dana - Nedjelja 24.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u nedjelju, 24.1.

SERIJE

Patrola na cesti, HTV 1 u 20:03h
Josip (K. Mikić) se iz rodnog mjesta na granici Hrvatske i Hercegovine davno odselio u Zagreb i radi kao policajac, a njegov brat Frane (S. Sobin) ostao je u mjestu i uvijek birao lakši put, čak i ako on vodi s one strane zakona. Frane je oženjen s Marom (N. Janjić) i ima kćer Josipu koju obožava. Kada umre Josipova i Franina majka, Josip odluči vratiti se u mjesto kako bi se mogao brinuti za oca. Već prilično složene odnose unutar ove obitelji učinit će još složenijima policijska istraga vezana uz šverc preko granice koja dvojicu braće stavlja na suprotstavljene strane...

24, Doma TV u 21:45h
U priči koja se zbiva u stvarnom vremenu tijekom jednog sata, bivši terenski agent CIA-e Jack Bauer istražuje urotu o atentatu na američkog senatora, a njegova supruga Teri traži njihovu nestalu kćer. Jack dolazi u posjed elektroničke kartice s informacijama o Palmeru; Terin i Janetin otac traži nestale djevojke, a Ira Gaines pokušava doći do Belkinove identifikacijske kartice.

Otac Brown, HTV 2 u 23:11h
Kad u zaključanom bankovnom trezoru nađu mrtvaca, velečasni Brown mora riješiti zagonetku da nevin čovjek ne bi platio glavom.

FILMOVI

Zemlja junaka, Doma TV u 20h
Grupa američkih vojnika na ratištu u Iraku, saznaje da se vraćaju kući za dva tjedna. Ipak, prije povratka moraju obaviti još jednu humanitarnu misiju. Tada upadaju u zasjedu koja će ostaviti posljedice za sve njih. Kada se vrate u svoj grad Spokane, očekuje ih najteža bitka - pokušaj prilagođavanja mirnodopskom životu.

Oteta, RTL u 20h
Brzi akcijski triler odvija se u vremenskom razdoblju od 10 sati za vrijeme Mardi Grass festivala u New Orleansu. Priča prati Willa Montgomery-a (Nicolas Cage) vrhunskog lopova, koji je završio na izdržavanju osmogodišnje zatvorske kazne, nakon što je pljačka pošla po zlu. Nakon izlaska iz zatvora spreman je ostaviti kriminalnu prošlost iza sebe i ponovno izgraditi dobar odnos sa svojom kćeri. Međutim, otimaju mu kći i on kreće u opasnu potragu… Nema predaje!

Dragi Lastane, HTV 1 u 20:56h
Lastan je nastao 1969. godine u Modroj lasti, tada najpopularnijem časopisu za djecu u Jugoslaviji. Lastan je za djecu bio junak koji je pomagao nesretnima, zbunjenima i zaljubljenima. Neka pitanja su ušla u povijest poput "Dragi Lastane, poljubila sam ga, jesam li trudna?" Godinama je Lastanov identitet bio tajna, čak niti njegovi najbliži nisu znali da je to on. Ovaj film po prvi put otkriva tko je zapravo - Lastan...

Predator 2, RTL u 23:25h
Nevidljivom predatoru (K. P. Hall) na putu ne stoji nitko osim ludo hrabroga policajca Mikea Harrigana (D. Glover) koji smatra svojom dužnošću spasiti grad i osvetiti partnera Dannyja Archuletu (R. Blades). Nekonvencionalni poručnik, kojega vjerno slijedi jedino kolegica Leona Cantrell (M. C. Alonso), ima neprijatelje i u vlastitim redovima.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala