Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 15.1.
Iz večerašnjeg programa izdvajamo novu humorističnu seriju "Andrija i Anđelka", nove nastavke omiljenih serija i tri zanimljiva filma

TV Preporuke dana - Petak 15.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u petak 15.1.

SERIJE

Tuđi život, Nova TV u 20:15h
Gulseren šalje Džansu e-mail u kojem joj želi objasniti svoje osjećaje. Džansu vjeruje da su njezini osjećaji iskreni te je poziva da dođe po nju. Džansu kaže Gulseren da želi živjeti s njome, ali Gulseren joj kaže da će živjeti zajedno kad bude u mogućnosti primiti je k sebi. Nakon njihova razgovora Džansu se vraća kući. Hazal je zabrinuta za svoj status u novom domu te se počinje dolično ponašati, a nagla promjena u njezinu ponašanju sve je jako iznenadila. Dilara i Džihanov otac Rahmi smislili su podmukao plan. Rahmi će Gulseren pozvati na ručak i u tajnosti snimati svoj razgovor s njom. Nakon toga Rahmi u studiju namjerava promijeniti Gulserenine riječi. Tijekom razgovora Gulseren mu je rekla da ni za bogatstvo ne bi odustala od svojih kćeri. Međutim, nakon što je Rahmi promijenio njezine riječi, ispada da je rekla kako bi odustala od svojih kćeri te da je pitala što joj nude u zamjenu za to. Dilara posjeti Džihana i odnese mu izmijenjenu snimku Gulserenina i Rahmijeva razgovora, no njegova reakcija će je itekako iznenaditi.

Andrija i Anđelka, RTL u 22:10h
Andrija i Anđelka, par u srednjim tridesetima, tipičan su primjer onog što se događa kada muškarac i žena žive zajedno. Iako su godinama u vezi i iskreno se vole, jedno drugom često idu na živce, bilo da su u spavaćoj sobi, trgovini ili na večeri s prijateljima.

Igra, HTV 2 u 23:25h
Idući agent na sovjetskom popisu je Tom Mallory, okrutan čovjek koji je trenutačno u zatvoru zbog teškog napada. Ako nije na slobodi, ne može obaviti zadatak i dovesti MI5 korak bliže tomu da osujeti Operaciju "Staklo", zbog čega Tata mora donijeti tešku odluku. Joea, kojega progone događaji iz prošlosti, i dalje muči uloga ubojice njegove ljubavnice u uroti.

FILMOVI

Hancock, HTV 1 u 20:06h
John Hancock (Will Smith) je superheroj koji više od spašavanja nevinih voli bocu whiskeya, javnost ga prezire i svi njegovi pokušaju zaustavljanja zločina završe sa više problema nego što su počeli. Nakon što spasi život Rayu Emberyu (Jason Bateman), stručnjaku za odnose s javnošću, ovaj mu odluči pomoći i pretvoriti ga u pravog superheroja.

Da Vincijev kod, Nova TV u 22h
Za vrijeme poslovnog boravka u Parizu, profesor simbologije Robert Langdon (Tom Hanks), prima hitni noćni telefonski poziv: Jacques Saunière, kustos u Louvreu, je ubijen. Kod njegovog tijela policija je pronašla zbunjujući simbol i treba im pomoć stručnjaka. Tijekom dešifriranja te zagonetke, Langdon otkriva niz tragova skrivenih u djelima Leonarda Da Vincija.

Ubio sam svoju majku, HTV 3 u 22:02h
Hubert Minel ne voli svoju majku. 17-godišnjak je koji joj se svisoka obraća te s prezirom promatra njezine upadljive pulovere, kičaste dekoracije i mrvice kruha koje se skupljaju u kutovima njezinih usana dok žvače. Kao dodatak ovim površinskim iritirajućim detaljima, tu su i pomno stvarani mehanizmi manipuliranja i nametanja krivnje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala