Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Samuel L. Jackson ima teoriju o Finnu
Glumac koji je u prequelima "Ratova zvijezda" glumio Jedija Macea Windua komentirao je nove likove

Samuel L. Jackson ima teoriju o Finnu

Upozorenje: članak koji slijedi otkriva detalje iz filma Ratovi zvijezda: Sila se budi.

Prije nego je sa prikazivanjem krenuo film Ratovi zvijezda: Sila se budi, bilo je mnogo nagađanja oko toga koji su likovi Jedi, a koji ne. Očito je Rey, koju glumi Daisy Ridley, lik sa najviše Sile u sebi: kao pravi Jedi upravlja ljudima, uzima svjetlosni mač sa velike udaljenosti i slično. No bivši član Ratova zvijezda, Samuel L. Jackson, potegnuo je zanimljivo pitanje o Finnu (John Boyega) i tome zašto ne bismo trebali suditi njegovim sposobnostima.

Zvijezda filma Mrska osmorka, koji je u prequelima Ratova zvijezda glumio Jedi učitelja Macea Windua, nedavno je rekao kako bi djeci u filmu Ratovi zvijezda: Sila se budi dobro došao dodatni trening sa svjetlosnim mačevima, a kada je spomenuta Reyina sposobnost korištenja Sile, Jackson je stvar okrenuo na Finna rekavši:

"Pa, čini se kako on (Finn) u sebi ima nešto midi-klorijana inače ne bi mogao ni upaliti prokleti svjetlosni mač."

Kako smo naučili u Fantomskoj prijetnji, midi-klorijani su mikroskopski oblici života koji žive unutar stanica i kada ih ima dovoljno omogućuju Sili da upravlja nama (odnosno mi Silom). Finn očito ima midi-klorijane u svojoj krvi jer one postoje u stanicama svakog ljudskog bića.

Protivno Jacksonovoj teoriji, do sada je utvrđeno kako ljudi koji nemaju baš nikakvu Silu u sebi mogu koristiti svjetlosne mačeve iako im baš i nije najbolji izbor oružja jer pomoću Sile Jedi stvara vezu sa svojim svjetlosnim mačem te može njime bolje upravljati.

Možda Finn i ima nešto Sile u sebi, ali složit ćemo se da Jacksonova teorija o njegovom korištenju svjetlosnog mača radi Sile zapravo ne stoji.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    1 1
    blackskywalker blackskywalker @ 12.1.2016. 23:11
    Moram reci da su me Daisy Redley i posebno John Boyega odusevili u filmu, malo sam bio skeptican posto ih nisam imao prilike gledati u drugim filmovima/serijama, ali u prvih 20 min. su me vec uvjerili da su odlicni.
  • #1
    2 1
    marlonbrando marlonbrando @ 12.1.2016. 12:20

    Finnov bijeg iz Prvog Reda nije uobičajen i mora postojati korijen njegovog bunta jer su stormtroopersi odgajani za vojnike od malih nogu i mozak im je skroz ispran. Tako da će se Episode VIII morati posvetiti tom pitanju...

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala