Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 12.12.
Večeras ne propustite završnicu "Big brothera", nove vještine emisije "Ja to mogu", napete serije ili četiri zanimljiva filma

TV Preporuke dana - Subota 12.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 12.12.

SERIJE / EMISIJE

Djevojke na zadatku, Doma TV u 19:55h
Nakon što Jane skoči s mosta da bi spasila tužioca optuženog za ubojstvo ljubavnice, Maura se boji da je izgubila najbolju prijateljicu. Tim sada mora obnoviti istragu da bi pronašli pravog ubojicu. U međuvremenu, Angela traži Frankiejevu pomoć dok se prijavljuje za nove poslove. Kad odsječeno ljudsko stopalo more izbaci na obalu, tim mora identificirati žrtvu i pronaći ubojicu dok pronalaze sve više dijelova tijela. Nakon neuspješne potrage za poslom Angela shvaća da uživa pomažući Korsaku.

Ja to mogu, HTV 1 u 20h
I treća emisija showa Ja to mogu pokazat će nam kako u samo sedam dana osmero natjecatelja može svladati potpuno nove vještine. Marko Tolja i Ivan Vukušić uvježbavaju sviranje na bubnjevima, Tamara Loos i Slavko Sobin kazalište sjena, Ana Majhenić i Lana Jurčević irski ples, a Davor Bilman i Jelena Glišić hodanje na štulama.

Big Brother, RTL u 21h
Jesensku televizijsku shemu svakako je obilježio povratnik na male ekrane - Big Brother. Najpoznatiji reality show na svijetu i u ovogodišnjoj se regionalnoj verziji potrudio nadmašiti samog sebe pa su njegovi tjedni zadaci, dnevne spačke, genijalni obrati i osebujni kandidati jednostavno bili tema o kojoj se mora pričati. A kako svaka priča ima svoj kraj, tako je ima i Big Brother. Večeras otkrivamo tko će biti pobjednik ovogodišnjeg Big Brothera!

Sherlock i Watson, RTL 2 u 21:55h
Iako je mjesto zločina bez ikakvih tragova i dokaza, Sherlock ipak uspijeva odgonetnuti počinitelja. Radi se o serijskom ubojici kojeg zovu „M“. Sherlock je upoznat s načinom na koji ubojica djeluje jer se s njim već susreo u Londonu kada je britanskoj policiji pomogao u lovu. Joan je zabrinuta da bi M-ov povratak mogao potaknuti Sherlocka da se vrati starim navikama, no Sherlock tvrdi da je pojavljivanje M-a za njega dobra stvar – sada ga konačno može uhvatiti i privesti pravdi.

FILMOVI

Vlak pun love, HTV 2 u 20:05h
John (Wesley Snipes) i Charlie (Woody Harrelson) dvojica su braće iz doma za nezbrinute, a obojica rade kao tranzitni policajci njujorškoga sistema podzemne željeznice. Također, obojica dijele i dugogodišnji san o pljački vlaka koji bi trebali štititi, vlaka koji svake noći milijune dolara koje zarade podzemne postaje prevozi u centralu. Na putu im, osim činjenice da su zapravo policajci, stoji samo njihov strogi šef Donald Patterson (Robert Blake), koji se iznimno ponosi time što njegovi vlakovi nikad nisu bili orobljeni.

Prvi vitez, HTV 1 u 21:32h
Bez obiteljskih i prijateljskih veza za sobom, bez neprijatelja i bez straha, Lancelot (Richard Gere) se čini idealnim ratnikom te ga kralj Arthur (Sean Connery) srdačno prima u zlatni grad Camelot. Arthur se uskoro treba vjenčati s lady Guinevere (Julia Ormond), koja je na brak pristala ne samo zato što je kralj obećao štititi njezinu zemlju, nego zato što ga zaista voli i cijeni. Na putu u Camelot Guinevere zaskoči zli Malagant, ali se u blizini, srećom, nađe Lancelot koji je spasi. Susret Lancelota i Guinevere u obojema budi osjećaje koje buduća kraljica mora pod svaku cijenu zatomiti. Arthur ni ne sluti kakva se drama odvija u srcima osoba od njegovoga najvećeg povjerenja...

Pripravnici, Nova TV u 22:40h
Dvojica muškaraca u četrdesetim godinama života nedavno su dobili otkaz. Sad pokušavaju ponovno stvoriti karijeru i zapošljavaju se kao pripravnici u uspješnoj kompaniji koja se bavi Internetom - ni manje ni više nego u Google-u. Mali problem između ostalih izaziva činjenica da im šefovi imaju 20 godina.

Hitman - agent 47, RTL u 23h
Genetski stvoren elitni ubojica, poznat kao Agent 47 (Timothy Olyphant), izvršava ubojstva prema nalogu misteriozne organizacije. Uvijek nepogrešiv, Agent 47 najpoznatiji je atentator na svijetu. Nemilosrdni egzekutor ima novi zadatak - smaknuti ruskog šefa države Belicoffa (Ulrich Thomsen), no zbog nekolicine predsjednikovih dvojnika, Agent 47 ne uspijeva pronaći pravu metu. Uskoro se nađe na tjeralici CIA-e , Interpola i agenta Mikea Whittiera (Dougray Scott), koji je zadužen za  njegovo privođenje. U međuvremenu, tajanstvena ruska prostitutka Nika (Olga Kurylenko) ulazi u Agentov život i budi u njemu osjećaje koje do tada nije poznavao.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala