Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 11.12.
Večeras izdvajamo napete reality emisije koje se bliže kraju, zanimljive serije i tri filma

TV Preporuke dana - Petak 11.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 11.12.

SERIJE / EMISIJE

Farma, Nova TV u 20:15h
Ovoga petka farmeri će po posljednji put međusobno dijeliti šibice. Vidjet ćemo tko će dobiti imunitet, tko će postati prvi, a tko drugi duelist.

Big Brother, RTL u 21h
Jesensku televizijsku shemu svakako je obilježio povratnik na male ekrane - Big Brother. Večeras, nakon nikad uzbudljivijih 100 dana, dolazimo do finala showa u kojem se sedmero preostalih kandidata: Ervin, Barbara, Tina, Zorica, Goran, Darko te Mika i Giba bore za glavnu novčanu nagradu, koja, ukoliko izvrše ovotjedni zadatak, može iznositi početno određenih 100 tisuća eura. U petak će u emisiji uživo show napustiti jedan dio stanara dok će u subotu biti proglašen pobjednik.

Zlatni dečko, Doma TV u 23:30h
Clark i tim istražuju ubojstvo policajca. Čini se kako Owen i Arroyo poznaju mrtvaca, koji je ujedno bio i tjelohranitelj hip-hop mogula. Clark je zaprijetio da će razotkriti vezu Arroya i McKenzie.

FILMOVI

Djevojka mog prijatelja, HTV 1 u 20:08h
Dane Cook je Tank, mladi muškarac koji ima neobičan hobi. On izvodi djevojke na najgori spoj njihova života, sve sa namjerom da ih vrati u ruke bivšim ljubavima. Ovoga puta njegove usluge iznajmi njegov najbolji prijatelj koji želi učvrstiti vezu sa djevojkom u koju je zaljubljen.

Čuvar, Nova TV u 22:35h
Iskusni stariji policajac Roland Salinger (S. Seagal) i njegov partner Trevor (B. K. Gamble) upadaju u stan gdje nekolicina kriminalaca pakira goleme svežnjeve dolara. U pucnjavi ginu svi kriminalci i Trevor predloži Rolandu da uzmu torbu s dva milijuna dolara - to nitko neće primijetiti, nema svjedoka. Roland odbije jer je on pošten te izazove gnjev svoga partnera koji u njega ispuca nekoliko metaka i torbu s dva milijuna ubaci u kontejner sa smećem. Pozove pomoć i bolničare no iznenadi se kad mu kažu da Roland nije mrtav. Kad dozna da će Roland preživjeti, pokuša ga ubiti, ali Roland uspije ubiti njega i razotkriti zločin. Roland razočaran dočeka prerano umirovljenje, no pozove ga prijatelj Conner Wells (S. DuVall) iz Teksasa, također bivši policajac, koji traži od njega da postane tjelohranitelj njegove kćeri Nikite (L. Carstens). Njezin je život u opasnosti jer Connerovi bivši partneri žele njegovo imanje na kojem se navodno nalazi neprocjenjiv rudnik urana...

Izvorni kod, RTL u 23:30h
U zadatku s kakvim se do sad nikad nije susreo, iskusni vojnik Colter Stevens shvaća da je dio vladinog eksperimenta pod nazivom „Source Code“. Program je to koji mu omogućuje da prijeđe u identitet drugog čovjekov u zadnjih 8 minuta njegovog života. Dok drugi napad prijeti prouzročiti milijunske žrtve, Colter će iznova proživljavati incident kako bi prikupio što je više moguće informacija i tragova, sve dok ne otkrije tko stoji iza bombaškog napada i spriječi sljedeću tragediju.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala