Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 28.11.
Večerašnji program nudi za svakog ponešto: novu zabavnu emisiju, izvrsne filmove, nove nastavke fantastičnih serija ili napeti meč između Klička i Furyja

TV Preporuke dana - Subota 28.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 28.11.

SERIJE / EMISIJE

Ja to mogu, HTV1 u 20:04h
Mogu li poznate osobe u sedam dana svladati potpuno novu vještinu i izvesti je uživo pred televizijskom publikom? Doznat ćemo u novoj, tjednoj zabavnoj emisiji koja spaja poznate osobe i otkrivanje talenata, "Ja to mogu". Ljudi s jedinstvenim talentom izvest će na pozornici točku pred gledateljima te njome pokušati pridobiti poznate osobe da izaberu upravo njihovu izvedbu i uvježbaju točku u samo sedam dana. Zatim će se talenti natjecati u uspješnosti uvježbavanja poznatih osoba, sudionika emisije. O tome čija je izvedba u emisiji najbolja, odlučivat će gledatelji telefonskim glasovima.

Teški zločini, Doma TV u 21:30h
Muškarac iz Las Vegasa pronađen je mrtav. Uzrok smrti navodno je predoziranje drogom, ali činjenice postaju sve nejasnije jer se pojavljuju čudni detalji. Za to vrijeme, zbog niza neobičnih događaja, Rusty i Raydorica pitaju se mogu li vjerovati Dunnu (gostujuća zvijezda IAN BOHEN). U posljednjoj epizodi prve sezone, kad mirna ceremonija završi nečijom smrću, Teški zločini i FBI udružuju snage da bi pronašli opasnog snajperista. Uz to, Raydorica pregovara oko stvari kojima ne može pobjeći ni Provenza.

Boks: Kličko Vs. Fury, RTL u 22:20h
Prvak i superšampion koji je ujedinio naslove IBF/IBO i WBO/WBA verzija, Vladimir Kličko kreće u novu obranu IBF titule protiv britanskog izazivača Tysona Furyja. Veliki meč održat će se u ESPRIT areni, u Düsseldorfu s ekskluzivnim prijenosom na RTL-u iz zagrebačkog studija uz komentatora Filipa Brkića i stručnog sukomentatora, hrvatske boksačke legende – Željka Mavrovića. Vladimir Kličko "Dr. Steelhammer" već je godinama, točnije od 2006., neprikosnoveni boksački šampion i svjetski prvak te se po duljini obrane titula nalazi odmah nakon legendarnog Joea Lousia. U 67 profesionalnih mečeva Kličko je ostvario 64 pobjede, od čega 54 puta nokautom. Poražen je svega 3 puta. U suprotnom kutu ringa naći će se Tyson Luje Fury iz Wythenshawea, Manchestera, koji je sa svojih 27 godina 12 godina mlađi od Klička. Visok 206 cm, Britanac je 8 cm viši od Klička, s 10 cm većim reachom te drži impresivan rekord od 24 profesionalne pobjede, od kojih je 18 nokauta, te niti jedan poraz.

Carstvo poroka, HTV2 u 23:37h
Nucky odbija poduprijeti Bjelka u njegovom sukobu s Narcisseom. Julia promišlja o svojim mogućnostima nakon što Gillian na sudu iznese zahtjev za skrbništvom. U Ciceru, Van Alden se suprotstavlja Alu Caponeu te sve priznaje O'Banionu. Rothstein želi iskoristiti blagodati osiguranja ne bi li se domogao gotovine.

FILMOVI

Samo pucaj, Doma TV u 20h
Kada se čovjek poznat samo kao Smith (Owen), prelijepa prostitutka (Bellucci) i manijakalni ubojica (Giamatti) nađu uvučeni u smrtonosnu igru mačke i miša, pokreće se eksplozija naoružanih nasilnika, frcajućih metaka i neprestane akcije koja će vas ostaviti bez daha!

Pravila privlačnosti, HTV2 u 20h
Audrey Woods (J. Moore) uspješna je njujorška odvjetnica za brakorazvodne parnice. Živi sama, te, iako je vrlo privlačna, nepovjerljiva je prema muškarcima za razliku od mladolike majke (F. Fisher). Daniel Rafferty (P. Brosnan), također uspješni njujorški odvjetnik za rastave, sve je što Audrey prezire: nemaran, neuredan, šlampav, kasni, nepouzdan je i nepredvidiv. Ali je istodobno jedini odvjetnik koji nikada nije izgubio spor. Što je još važnije - neodoljiv je. Audrey toga, naravno, nije svjesna, pa se čudi kad iskusno oko njezine majke primijeti znakove obostrane privlačnosti. No, Daniel i Audrey naći će se na protivničkim stranama u velikoj parnici dvoje slavnih ljudi, pop-pjevača Jamisona (M. Sheen) i njegove supruge, modne dizajnerice Serene (P. Posey). Slučaj će ih odvesti u irski dvorac i na godišnju proslavu legende o dvoje ljubavnika, na kojoj se pleše i pije, a kad su svi dovoljno pijani, moguća su i vjenčanja...

Brzi i mrtvi, HTV1 u 21:30h
Ellen (Sharon Stone), nepoznata revolverašica stiže u mali grad krijući pravi razlog svog dolaska.Lokalni mještani prijavljuju se za natjecanje u gađanju. Pravila igre određuje "vlasnik" čitavog grada - Herod (Gene Heckman). Cilj mu je natjerati lokalnog propovjednika Corta (Rusell Crowe) da ponovno uzme oružje u ruke, iako je obećao da to više nikad neće učiniti.

Jack Ryan: Poziv iz sjene, Nova TV u 22:25h
Radnja film usredotočena je na Ryanove prve korake u svijetu špijunaže. Mladog državnog činovnika Chrisa Pinea, Kevin Costner pretvorit će u Vladinog operativca, a naći će se tu i šarmantna Keira Knightley...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala