Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Igre Gladi: Šojka Rugalica 2. dio – stiže spektakularna završnica
Posljednji nastavak svjetskog fenomena pogledajte u kinima od 19.11

"Igre Gladi: Šojka Rugalica 2. dio" – stiže spektakularna završnica

Nešto malo manje od 10 dana ostalo je do kino-otvaranja spektakularne završnice franšize Igre gladi, koja nam na velika platna stiže 18. studenog. Filmska franšiza koja je odavno prerasla granice teenagerskog fenomena i postala globalna kulturna pojava u kojoj uživaju sve generacije, zadnji put nam stiže na velika platna.

Nakon što je prošlogodišnji, prvi dio filma Igre gladi: Šojka rugalica otvoren kao najbolje otvaranje ovog serijala u Hrvatskoj, nije ni čudno da se od zadnjeg nastavka očekuje da će pokoriti kino –blagajne. 

U grand finalu spektakularne kino-hit franšize Igre gladi Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), nakon što je postala vođa masovne pobune potlačenih, zajedno s Distriktom 13 pokreće sveopću revoluciju protiv autokratskog Kapitola. Katniss nastavlja svoju ulogu heroine koja se u nevjerojatnoj bitci za preživljavanje bori za svoj narod!  

Jennifer Lawrence kao Katniss Everdeen od prvog nastavka do ovog prošla je sve. Od djevojke koja je goloruka krenula spašavati sebe i obitelj da bi nevoljko postala junakinja mnogih, Katniss je s vremenom izrasla u strogog vođu, odlučnog u borbi protiv bezobzirnog društvenog poretka.

U  filmu Igre gladi: Šojka rugalica 2. dio u glavnim se ulogama pojavljuje dobro poznata ekipa na čelu s oskarovkom Jennifer Lawrence, Joshom Hutchinsonom i Julianne Moore. U ostalim su ulogama Elizabeth Banks, Liam Hemsworth, Stanley Tucci i Natalie Dormer.
 
Igre gladi: Šojka rugalica 2. dio režisera Francisa Lawrencea pogledajte pretpremijerno od 18.11. u distribuciji Blitz film i video distribucije u CineStaru i odabranim kinima.  

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala