Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Napokon prvi trailer za seriju Preacher!
Nakon dugo godina pokušavanja napokon je netko uspio napraviti ekranizaciju kontroverznog stripa iz 90-ih godina

Napokon prvi trailer za seriju "Preacher"!

Preacher se godinama borio da dospije na ekrane u bilo kojem obliku još od kraja 90-ih kada su Garth Ennis i Steve Dillon tek napravili kontroverzan, ali hvaljen stripovski serijal. Sada, godinma nakon što su Kevin Smith, Sam Mendes i Mark Steven Johnson bezuspješno pokušali producirati verzije za velike i male ekrane, zloglasni serijal napokon stiže na AMC u obliku televizijske serije.

Seth Rogen, Evan Goldberg i Sam Catlin se nalaze iza cijelog projekta, a u glavnim se ulogama nalaze Dominic Cooper kao Jesse Custer odnosno Preacher, Ruth Negga u ulozi Tulip O'Hare i Joseph Gilgun kao Cassidy.

Temeljen na stripovskom serijalu iz devedesetih, Preacher prati Jesseja Custera, propovjednika u malom gradu u Texasu kojeg opsjedne spoj anđela i demona. Uz dar "riječi Božje", koja tjera druge da rade što god on želi, Jesse kreće na pohod u potrazi za Bogom da se s njime suprotstavi i natjera ga da plati jer je napustio ono što je stvorio.

Jessejevi saveznici su irski vampir Cassidy i njegov bivša djevojka revolverašica Tulip. Među njegovim se neprijateljima nalaze Katolička crkva, tajanstveni vladini operativci i besmrtni "Sveci ubojice", koji su sišli s neba kako bi uhvatili odmetnutog propovjednika.

Trailer koji danas imamo prilike vidjeti ni najmanje ne otkriva nadnaravnu stranu cijele serije, otkrivajući tek likove koji nas očekuju sredinom sljedeće godine kada Preacher počinje s prikazivanjem. Točan datum još nije poznat.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    2 0
    mario mario @ 3.11.2015. 14:04

    Da nisam čitao strip ne bi znao zašto je Preacher toliko popularan, ovako mi samo izgleda kao neki badass propovjednik koji je uzeo pravdu u svoje ruke.  Pretpostavljam da je ovo način da namame ljude koji nisu baš upoznati sa materijalom, a kasnije ih zaskoče sa bizarnim likovima koji žive u Preacherom svijetu.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala