Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Henry Cole predstavit će Hrvatsku na Travel Channelu
Henry Cole u Hrvatskoj je snimao 17. sezonu svojega serijala "Najbolje vožnje motorom"

Henry Cole predstavit će Hrvatsku na Travel Channelu

Henry Cole, poznati svjetski producent, voditelj i biker, u svibnju je u Hrvatskoj snimao 17. sezonu svog serijala Najbolje vožnje motorom. I motor i Henry izdržali su put od Ljubljane, preko Hrvatske, Bosne i Srbije sve do Sofije, pa je premijera zakazana za 2. studenog u 20:00.  

Serijal ima ukupno 5 epizoda, a Hrvatskoj je posvećeno najviše prostora – pune dvije epizode. Serijal će se do sredine 2016. prikazati u 130 zemalja svijeta. 

Ležeran, duhovit i pozitivan serijal omiljen je među motoristima i ljudima koji se na svakoj cesti osjećaju kao kod kuće. Pula i Rovinj početne točke rute u Hrvatskoj i sjeverni kraj poznate jadranske obale, predstavljaju opuštajući početak putovanja uz malo sunca, mora i rimskog naslijeđa. Henryjeva potraga za neutabanim stazama vodi ga u posjet otocima: Cresu, Krku, Rabu i Pagu – poznatima po siru, bjeloglavim supovima, a čini se i odbojci!

Prije odlaska u unutrašnjost prema bosanskoj granici, Henry posjećuje slavni Split, grad bogate povijesti, ali i dom poznatog nogometnog kluba. Splitom se počinju širiti glasine kako je upravo Henry Cole novo pojačanje Hajduka!
 
 
Vožnja od 2000 km kroz Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Bugarsku popraćena zapanjujućim krajolikom, raznolikim kulturama i nevjerojatnim ljudima ima sve potrebne sastojke za najbolju svjetsku vožnju motorom. No veliko pitanje glasi: "Odlučuje li Henry srcem ili glavom kada je u pitanju njegova ljubavna veza sa starim britanskim motociklom...?".
 
Budite uz Travel Channel ponedjeljkom u 20:00.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala