Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Olivia Wilde progovorila o novom nastavku Trona
Iako se treći "Tron" očekuje s nestrpljenjem, Wilde nije razočarana što još nije snimljen nastavak

Olivia Wilde progovorila o novom nastavku "Trona"

 
Fanovi filma Tron, koji je svoj prvi nastavak dobio nakon gotovo trideset godina, smatraju da je još mnogo toga ostalo nedorečeno u ovome SF kompjuterski generiranom svemiru.
 
Kako donosi portal Cinemablend, jedan od glavnih razloga što se još ne zna hoće li se i kada razmišljati o sljedećem Tronu povezan je s premalom zaradom drugoga filma Tron: Nasljedstvo. Naime, film je 2010. godine od prodaje kino karata na svjetskoj razini ostvario zaradu od 400 milijuna dolara, a troškovi od čak 170 milijuna dolara predstavljaju veliki rizik da bi sljedeći nastavak donio još manju zaradu.
 
 
Olivia Wilde, koja je u filmu Tron: Nasljedstvo igrala glavnu žensku protagonisticu Quorru, smatra da postoje i drugi razlozi koji stoje na putu Tronu 3. „Zato je lakše snimati samostalne filmove. Ako napravite dobru priču i ukoliko postoji dovoljno strasti da je spojite s napornim radom i kreativnim timom napravit ćete odličan posao. Ali za velike filmove i epske priče kao što je Tron nemate toliku slobodu. To je drugačiji oblik umjetnosti koji ne može svatko raditi", rekla je Wilde.
 
Talentirana glumica trenutno na Savannah Film Festivalu promovira svoj novi film Meadowland. „Nisam tužna jer nismo odmah snimili nastavak, već sam zahvalna za sve što smo uspjeli napraviti. Ali tko zna? Prošlo je trideset godina između prvog i drugog Trona. Možda ću snimati sljedećeg Trona sa 60 godina“, dodala je Wilde, a fanovi se nadaju da ipak neće toliko dugo čekati na sljedeći nastavak.
S.V. 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala