Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 23.10.
Večeras smo izabrali Farmu, Big Brother, dvije serije i tri odlična filma

TV Preporuke dana – Petak 23.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 23.10.

SERIJE / EMISIJE

Farma, Nova TV u 20:15 sati
Petak je dan za odabir duelista: hoće li to biti Aleksandra ili Donald te koga će odabrati za protivnika? Iza farmera je uzbudljiv tjedan. Dobili su zadatak za Noć vještica se kostimirati i to u povijesne likove, a do tada će si morati izraditi kostime. Ljuti suparnici josip i Anamarija su se konačno pomirili. Možda li sloga na Farmi biti duljega vijeka?

Big Brother, RTL u 21 sat
Tko večeras napušta kuću? Mogu li se napetosti u kući smiriti? Hoće li uistinu večeras ući novi stanari - bivši rukometaši?

Crna lista, 1. sezona, epizoda 13/22, HTV1 u 22:30 sati
Liz vodi istragu o jednoj agenciji za posvajanje djece i razotkriva njezinu šokantnu tajnu. Red je za petama krtici i prilično ga je iznenadio novi sumnjivac.

Sinovi anarhije, 6. sezona, epizoda 7/13, HTV2 u 0:20 sati
Povučeni su neki potezi koji bi trebali učvrstiti klub, ali koji ga ujedno prijete uništiti...

FILMOVI

Burleska, HTV1 u 20 sati
Najbolji dani Burlesque Loungea su odavno prošli. Njegova vlasnica, ujedno umirovljena plesačica Tess (dobitnica nagrade Oscar Cher) zadnjim atomima snage bori se kako bi ga održala na životu, suočavajući se s morem financijskih i umjetničkih izazova. Uz osobne probleme samih izvođača tu je i prijetnja otkupa Loungea od strane uglednih i bogatih biznismena koji bi se vrlo rado, čim prije, dokopali atraktivne lokacije na kojoj je smješten.

Zločesta učiteljica, Nova TV u 22:30 sati
U urnebesnoj komediji redatelja Jakea Kasdana Cameron Diaz je Elizabeth Hasley, neodgovorna učiteljica koja u životu ima samo jedan cilj - bogato se udati.

Ubojiti Joe, HTV1 u 23:25 sati
Od Pulitzerom nagrađenog kazališnog pisca Tracyja Lettsa i Oscarovca Williama Friedkina stiže nam ona uzbudljiva priča o smrtonosnom profesionalom ubojici i naivnom mladiću koji angažira njegove usluge.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala