Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ispala Valerija, nenominirani samo Krešo i Ivan L.!
Nominirani Marko, Elizabeta, Saša, Ornela, Sabina i Ivan M.

Ispala Valerija, nenominirani samo Krešo i Ivan L.!

Marko Lušić i Antonija Blaće večeras su tjednu emisiju "Big Brothera" vodili u vojničkom, skoro sivomaslinastom tonu. Stanari su uspješno obavili tjedni zadatak - prošli su vojni poligon u roku od 20 minuta čime im je budžet za sljedeći tjedan povećan za 50% i iznosi 2025 kuna, za 9 preostalih stanara.

Iako je većina stanara očekivala da će iz kuće izaći Sabina, Valerija je s velikom većinom glasova gledatelja izbačena iz BB kuće. Konačni zbir negativnih i pozitivnih glasova ispao je (zaokruženo) 16% za Valeriju prema samo 3% za Sabinu (40 - 19 je bio omjer negativnih i 24 - 15 pozitivnih glasova).

Prije izlaska jedne od nominiranih stanari su imali zadatak uživo - u dvije grupe plesali su limbo i morali proći ispod letvice, koja se spuštala sve niže. Najzanimljiviji bio je komentar Valerije: "Ja se bum ftrgla"! Na kraju je Bigi javio da nitko nije ispunio zadatak, iako se činilo da su pojedinačno Saša i Marko bili blizu uspjeha. Sutra dakle neće biti dodatne nagrade za stanare, koju su dosad redovito osvajali.

Valerija po izlasku iz kuće nije imala ružnih riječi za stanare, iako je bilo za očekivati da će burno reagirati na tvrdnje stanara da je lijena i da joj higijena i nije toliko važna. Samo je rekla da nema komentara i da nije bitno što se kaže već tko to kaže. Na Antonijino pitanje da nabroji top 3 stanara, rekla je da su to Sabina, Martine i Ivan L., a da su joj najgori - Lucija, Marko i Ornela!

Ornela je imala jedan od dosad najzanimljivijih dolazaka do ispovjedaonice - dopuzala je do nje, po okladi koju je izgubila sa Markom.

Nakon kaznenih nominacija kad je bilo nominirano ukupno čak sedam stanara večeras je najviše "regularno" nominiranih. Nenominirani su ostali samo Krešo i Ivan L. (uz Rinu, van konkurencije), a sljedeći tjedan gledatelji će imati težak zadatak i glasati za ispadanje, ili za ostanak čak šest stanara.

Marko je imao pet glasova, a svi ostali po dva: Elizabeta, Saša, Ornela, Sabina i Ivan M. Može li Marko preživjeti još jednu nominaciju ili će gledatelji možda ipak izbaciti Ivana M. (a time i Rinu)?

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala