Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Farma – Hrvoje odustao, farmeri razočarani gazdaricom Anamarijom
Hrvoje je zbog problema u vanjskom svijetu odlučio da mu je on važniji od bilo kakve potencijalne zarade

Farma – Hrvoje odustao, farmeri razočarani gazdaricom Anamarijom

Foto: Nova TV

Nakon što je nekoliko dana intenzivno razmišljao o napuštanju Farme Hrvoje Karas je donio konačnu odluku: dobrovoljno je odustao.

Hrvoje je slovio kao jedan od favorita među gledateljima koji su ga dva tjedna zaredom nagradili imunitetom na čemu im je iskreno zahvalio te zamolio da se ne ljute jer ih je sada iznevjerio ovim potezom. Niti ostalim farmerima odluka nije lako sjela jer su ga i oni zavoljeli.

Na farmi me muči to što smo zatvoreni u nekom prostoru i misli su nam dosta vani. Tu mi je gubitak vremena, vrtim se od ograde do ograde. Nije mi ovo teško, ni ovaj show, nego jednostavno stalno na mislim život izvan farme“, piše u priopćenju Nove TV. „Mojoj odluci je presudilo to što smatram da mi to nije potrebno u životu“, odlučan je Hrvoje.
 
Farma - 23. rujna - Odustanak jedne osobe

#FarmaHR ŠOK - jedna osoba odlučila je napustiti Farmu! Tko je to odustao već nakon dva i pol tjedna saznajte večeras u 20:15.

Posted by Farma on 23. rujan 2015

Osim što je farmere potresao Hrvojev odlazak, u kući vlada sve veća napetost zbog nove gazdarice Anamarije. Većina farmera smatra da je bezobrazna, nedorasla ulozi te da nije dobro raspodijelila zadatke. Kristina joj posebno zamjera jer je dobila posao vođenja cijelog kućanstva što je Kristini potvrda da Anamarija nema pojma o pospremanju i radu u kući. I dok je većina protiv Anamarije Ivica je u potpunosti na njezinoj strani te tvrdi da se osjeća odlično otkad je ona gazdarica. Čak je i Josip na njezinoj strani, osoba s kojom se ona među prvima sukobila pri dolasku na Farmu.

U večerašnjoj emisiji ćemo vidjeti jesu li farmeri uspjeli pripremiti proizvode za Sajam i koliko će zaraditi, a u petak se bira prvi duelist.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala