Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Preokret u Big Brotheru: svi protiv obitelji Vasić!
Nakon posljednjih događaja u reality showu ljudi su se počeli pitati tko je ovdje gazda: Big Brother ili Vasići?

Preokret u Big Brotheru: svi protiv obitelji Vasić!

 
Foto: RTL
 
Nakon što su članovi obitelji Vasić nekoliko tjedana bili miljenici publike došlo je do velikog preokreta u Big Brotheru jer mnogi tvrde da su svojom sebičnošću i zloćom sad pokazali pravo lice!
 
U ovotjednom zadatku stanari kuće nemaju nikakvu hranu osim proteinskih shakeova za koje niti jedan stanar nema dobru riječ. Postoji način kako doći do hrane: Vasići i Steffani pripremaju hranu i određuju cijenu koju potom mogu kupiti Goran Todić ili Branislav Krstić jer su jedini koji imaju novac. Naime, dvojac je početkom tjedna podijelio 10 tisuća eura koji su im sigurni neovisno o plasmanu u realityju i sad mogu birati hoće li išta kupovati tim novcem. Zasad nisu ništa kupili što je razljutilo Vasiće koji ne mogu gledati svoje blizance kako gladuju (za ostale nije bitno).
 
Veliki Brat je uspeo da smiri Vasiće. Pogledajte njihovu slede...

Veliki Brat je uspeo da smiri Vasiće. Pogledajte njihovu sledeću reakciju. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 21. rujan 2015
 
Iako nikome u kući shakeovi nisu sjeli Big Brother je zbog Vasića napravio ustupak i blizancima u Ispovjedaonici dao sendviče koje su im napravili roditelji i obećao da će ih dobivati na dnevnoj bazi samo se moraju pred sustanarima praviti da su gladni. Navedeni potez je izazvao veliko negodovanje kod gledatelja koji se pitaju što bi trebali napraviti roditelji ostalih stanara?
 
Zašto Big Brother toliko podilazi Vasićima? Znači li to da će Vasići pobijediti? Zašto Vasići nisu stavili nižu cijenu hrane, nego kavu prodaju po 30 eura? Gledatelji su se složili: da im je zbilja stalo do stanara ponudili bi hranu po normalnoj cijeni pa bi je dvojac s novcem možda i kupio, a ne da Rade prijeti da će krajem tjedna prodavati šniclu po 300 eura jer će svi padati u nesvijest.
 
Gladni ukućani ispred VB kioska! #VelikiBrat

Gladni ukućani cupkaju ispred VB kioska! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 22. rujan 2015
 
Osim što je obitelj Vasić sad na tapeti došlo je do još jedne promjene: stanar Goran Todić je od najomraženijeg stanara pomalo postao favorit što zbog svoje pozitivne promjene ponašanja, što zbog odluke da 5 tisuća eura podijeli s Branislavom Krstićem koji u stvarnom svijetu duguje 10 tisuća eura jer je njegov prijatelj kojem je bio jamac za kredit pobjegao u Rusiju.
 
Kako će se ova situacija riješiti, hoće li Goran i Branislav potrošiti svoj novac na hranu, hoće li Vasići sniziti cijene, hoće li Big Brother otkriti ostalima da se blizanci potajno hrane, tko ispada ovaj petak te hoće li Vasići i Steffani konačno ući u kuću – vidjet ćemo do kraja tjedna u Big Brotheru!
 
Darko:"Mnogo sam gladan, ali nikada ne bih molio za hranu"

Darko:"Mnogo sam gladan, ali nikada ne bih molio za hranu!" #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 22. rujan 2015
 
D.Ž.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala