Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 20.9.
Čeka nas nova epizoda showa "Tvoje lice zvuči poznato", serije "Kalifornikacija" i odlični filmovi od kojih izdvajamo "Početak" (C. Nolan)

TV Preporuke dana – Nedjelja 20.9.

Foto: Nova TV

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 20.9.

SERIJE / EMISIJE

Big Brother , RTL u 20 sati

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:05 sati
Nova epizoda megapopularnog showa donosi nove uzbudljive transformacije. Mnoštvo smijeha, uzbuđenja i nezaboravne zabave očekuje gledatelje i ove nedjelje kada ćemo imati priliku vidjeti Ivana Šarića kao latino zavodnika Antonija Banderasa, Ivanu Marić u ulozi jednog od najpoznatijih američkih pop i R&B pjevača Justina Timberlakea, Renatu Sabljak kao Georgea Michaela, Luku Bulića u ulozi njegovog idola Massima, Dušana Bućana kao Milu Hrnića, Maju Šuput kao Katy Perry, Sašu Lozara kao Eltona Johna te Maju Posavec kao jednog od pjevača grupe Jackson 5.

Diploma za smrt, 1. sezona, epizoda 1/3, HTV 1 u 21 sat
Suvremeni Zagreb. Očajan i poražen zato što nije mogao poštenim radom zaraditi za normalan život za sebe i svoju buduću obitelj mladi diplomirani ekonomist Berislav Boban Bero na nagovor prijatelja Nika odluči ne birati sredstva pri stjecanju moći i novca.

Kalifornikacija, 7. sezona, epizoda 2/12, HTV2 u 0:55 sati
Hanka prvoga dana u scenarističkoj sobi Policajca iz Santa Monice iritiraju novi kolege. U posjetu Levonovu doživi iznenađenje. Čini se da Charlie i Marcy rješavaju svoj problem kad on upozna Rathovu novu pomoćnicu.

FILMOVI

Kodeks časti, Doma TV u 20 sati
Pravna drama o odvjetniku ovisniku koji vodi pravnu bitku s tvrtkom koja se bavi opskrbom zdravstvenih ustanova, dok se bori s vlastitim osobnim demonima.

Diktator, RTL u 22 sata
Novi projekt kontroverznog engleskog komičara Sache Barona Cohena, koji je donio život urnebesnim likovima kao što su Borat i Bruno, priča je hladnokrvnom diktatoru koji odluči očitati lekciju zapadnim civilizacijama koje se petljaju u poslove njegove male države.

Početak, Nova TV u 22:45 sati
Christopher Nolan napisao je, producirao i režirao ovaj film za koji je, nakon završenog snimanja, izjavio da mu je bio najzahtjevniji projekt karijere. U svom novom filmskom uratku okupio je uistinu veličanstvenu glumačku postavu koju predvode za Oscara nominirani Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Ellen Page i Tom Berenger te dobitnici nagrade Oscar Marion Cotillard i Michael Caine.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala