Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 13.9.
Izdvajamo novu sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato", nekoliko novih serija te film "Nemilosrdni gadovi" Quentina Tarantina

TV Preporuke dana – Nedjelja 13.9.

Foto: Nova TV

Večeras počinje druga sezona zabavnog glazbenog spektakla Tvoje lice zvuči poznato (Nova TV u 20 sati) koji je prošle sezone osvojio gledatelje! Novi natjecatelji TLZP-a su Luka Bulić, Saša Lozar, Maja Posavec, Ivana Marić, Maja Šuput, Renata Sabljak, Dušan Bućan i Ivan Šarić, a voditelji su nezaobilazni duo Igor Mešin i Rene Bitorajac. U žiriju su ponovno Tomo in der Mühlen i Sandra Bagarić kojima se prodružio Branko Đurić Đuro. Četvrti član će se mijenjati u svakoj emisiji (u prvoj epizodi na tom mjestu ćemo gledati prošlogodišnjeg pobjednika Marija Petrekovića).

Pogledajte što smo još za vas izdvojili od emisija, serija i filmova.

SERIJE / EMISIJE

Mušketiri, 2. sezona, epizoda 1/10, HTV1 u 16:15 sati
Pred nama je druga sezona popularne serije! Dok dvor kralja Ljudevita oplakuje smrt kardinala Richelieua, Francuska se našla na rubu rata sa Španjolskom. U međuvremenu je grof de Rochefort, jedan od najodanijih Richelieuovih poručnika, pobjegao iz španjolskog zatvora i odlučio zadobiti položaj na Dvoru.

Big Brother, RTL u 20 sati

Kalifornikacija, 7. sezona, epizoda 1/12, HTV2 u 23:10 sati
Ovo je i službeno posljednja vožnja slavnom kalifornijskom obalom s jedinstvenim Hankom Moodyjem (David Duchovny). Kad smo posljednji put vidjeli Hanka, mudro je odustao od odlaska privatnim avionom (Air Force 69) s Atticusom da bi sjeo na Krullov (Steve Jones) motor kako bi raspalio ljubavni plam s voljenom Karen. Hoće li ga ona dočekati raširenih ruku?

Šest stupnjeva, 1. sezona, epizoda 1/6, HTV2 u 23:55 sati
Jess, Danny, Conor, Sandie, Leech i Eva su studenti u Belfastu koji su se upoznali na tom studiju. Sve poznato su ostavili iza sebe i sad su spremni za odrasli život. Svaki od njih ima neku svoju priču i svaki se želi dokazati iz nekog drugog razloga. Njihovo studiranje bit će protkano novim prijateljstvima, izdajama, novim ljubavima, glupostima, pogreškama...

FILMOVI

Događaj, HTV2 u 20 sati
Od redatelja M. Night Shyamalana, proslavljenog autora filmova Šesto čulo, Neslomljivi i Misteriozni znakovi stiže napeti triler u kojem glavnu ulogu tumači Mark Wahlberg koji glumi čovjeka koji sa svojom obitelji počne bježati nakon što se cijeli svijet „izokrene naopačke“, odnosno kada kataklizmična kriza okoliša počne prijetiti smakom svijeta.

Nemilosrdni gadovi, RTL u 21:30 sati
Okupirana Francuska. Židovi. Nacisti. Nemilosrdni gadovi. Brad Pitt. Sve to, a i još više, ima novi film redatelja Quentina Tarantina koji će vas već od prve scene odvesti na jedinstveno filmsko putovanje. Radnja filma odvija se tijekom Drugog svjetskog rata, ali to nije film o Drugom svjetskom ratu. Ovo je brza, uzbudljiva i napeta priča puna uzbuđenja, pucnjave i nasilja – dakle svega onog što se i očekuje od Tarantinovog filma. Međutim, tema filma je nešto što nikad prije niste vidjeli.

Tri dana Kondora, HTV3 u 22:15 sati
Joe Turner, zaposlenik CIA-a, ima poprilično jednostavan posao, on provodi vrijeme u udobnom uredu čitajući raznorazne novine i knjige u potrazi za skrivenim informacijama i novim idejama. No sve se to promijeni kada Joe, zahvaljujući odlasku na ručak, izbjegne sigurnu smrt. Shvativši da su svi iz njegovog ureda mrtvi on kreće u bijeg.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala