Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 12.9.
Izdvajamo novi glazbeni show "Zvjezdice", novu seriju "Dolina sreće" i 3 odlična filma ("Kako izdresirati zmaja", "Bilježnica", "Američki gangster")

TV Preporuke dana – Subota 12.9.

Foto: RTL

Večeras počinju Zvjezdice (RTL u 20 sati), najsjajniji glazbeno-natjecateljski show s mladim talentima – barem tako tvrdi RTL. Mlade talente, djevojčice i dječake uzrasta do petnaest godina, kroz show će voditi Doris Pinčić Rogoznica, a atmosferu u backstageu će pratiti Nives Čanović. Najmlađi pjevački talenti od 6 do 15 godina svoje glasovne sposobnosti predstavljaju peteročlanom žiriju u sastavu Vanne, Alke Vuice, Luke Nižetića, Zdravka Šljivca i Enisa Bešlagića.

Pogledajte što smo još za vas izdvojili od emisija, serija i filmova.

SERIJE / EMISIJE

Farma, Nova TV u 20:05 sati

Big Brother, RTL u 22:45 sati

Dolina sreće, 1. sezona, epizoda 1 i 2/6, HTV2 u 23 sata
U glavnoj ulozi policajke Cawood, policijske narednice u gradiću punom alkoholičara, ovisnika i tinejdžerske trudnoće, gledamo Sarah Lancashire koja je za nju bila nominirana za više nagrada, a serija je 2015. godine osvojila BAFTA-u za najbolju dramsku seriju.

FILMOVI

Kako izdresirati zmaja, RTL u 17:30 sati
Od studija koji nam je donio animirane hitove Shrek, Madagaskar i Kung Fu Panda dolazi najnoviji dragulj – avanturistička komedija smještena u mitski svijet Vikinga i divljih zmajeva, temeljena na knjizi Cresside Cowell.

Bilježnica, Doma TV u 20 sati
Radi se o adaptaciji bestsellera popularnoga američkoga pisaca Nicolasa Sparksa, čije su najčešće teme ljubav, kršćanstvo i općenito čovjekova sudbina. Vrlo suptilan i dobrih dijaloga ovo je uspjelo djelo koje se može svidjeti raznim naraštajima i ljudima različitih dobnih skupina.

Američki gangster, HTV1 u 22:10 sati
Nitko nije primjećivao Franka Lucasa (Washington), mirnog vozača jednog od najutjecajnijih crnačkih šefova mafije, Ellswortha Johnsona, ali kada njegov šef iznenada umre, Frank iskorištava pukotinu nastalu u strukturi moći za stvaranje svog vlastitog carstva. Svojom pronicljivošću i strogom poslovnom etikom uspijeva se uzdići na sam vrh tržišta droge u Harlemu, plasirajući na ulice čišći i jeftiniji proizvod.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala