Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jesenska shema na HRT-u (opet) kasni za RTL-om i Novom TV
Čekaju nas nove zabavne emisije sa zvijezdama, novi magazini, neke emisije se ukidaju, a u planu je 2. sezona serije "Crno-bijeli svijet"

Jesenska shema na HRT-u (opet) kasni za RTL-om i Novom TV

Foto: HRT

Dolaskom hladnijih dana i približavanjem jeseni gledatelji već znaju da počinje jesenska shema na domaćim televizijama. I dok su RTL i Nova TV već snažno startali i već ratuju svojim programom (Big Brother, Farma, Zvjezdice, Tvoje lice zvuči poznato, Horvatovi) od HRT-a i dalje ni traga ni glasa.

Kao što je to slučaj u posljednje vrijeme, informacija o samim novostima nema na službenim stranicama HRT-a pa tako Večernji list donosi aktualnosti. Glavna zvijezda programa bi trebao biti show Ja to mogu koji će biti svojevrsna kombinacija Zvijezde pjevaju i Ples sa zvijezdama: poznate osobe ćemo gledati u ponešto drugačijim ulogama (pjevači plešu, pisci glume). Slijedi nam i druga sezona showa Maestro koji je prošle godine dobio podijeljene kritike.

Danijela Trbović je dobila novu emisiju naziva Sedam dana bez ekrana. Ukidaju se emisije Iza ekrana i Subotom ujutro umjesto koje će Nevena Rendeli naizmjence voditi magazin Život je lijep s Barbarom Kolar i Danijelom Despotom.

Za sve kojima se svidjela domaća serija Crno-bijeli svijet stižu odlične vijesti: u tijeku je produckija druge sezone od 12 nastavaka. Novost je i to što će nova sezona biti predstavljena na web-u po uzoru na BBC i njihov player pa će tek onda serija doći na male ekrane.

HTV4 bi trebao postati isključivo informativni kanal s vijestima 24/7, a navodno je u planu emitiranje sportskog programa HRT Sport.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    3 0
    100001978195747 milivoj lulek @ 11.9.2015. 21:28

    hahahaahha HRT Sport hahahaha

    a nemaju niti prava za nijednu nogometnu ligu, nemaju prava za NBA, nemaju prava za F1, nemaju prava za tenis, glavno da imaju za skijanje, jebalo ih skijanje

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala