Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Unatoč debaklu, bez noviteta: Počele pripreme za Doru 2009.
Tonči Huljić se "predomislio u zadnji tren" i odlučio se odazvati natječaju za Doru

Unatoč debaklu, bez noviteta: Počele pripreme za Doru 2009.

Iako se hrvatski Izbor za pjesmu Eurovizije već nekoliko godina uporno pokazuje kao totalni promašaj (što u granicama Hrvatske, što u eurovizijskim natjecanjima), HRT nema namjeru mijenjati princip odabira pobjedničke pjesme. Medijima je to potvrdio Aleksandar Kostadinov, dugogodišnji urednik Dore kojemu se, unatoč nanizanim neuspjesima, još nitko nije sjetio oduzeti organiziranje tako eksponiranog festivala zabavne glazbe.

U finalu Dore glasovima gledatelja priključit će se, kao i prošle godine, stručni (?) ocjenjivački sud, baš kao i na samom Eurosongu, i to kako bi se izbjegla "regionalna dominacija". Deset najizvođenijih hrvatskih autora već je dobilo pozive za natječaj, a među njima će se, unatoč tračevima, ipak naći i Tonči Huljić.

Sudjelujući u reality showu "Operacija trijumf" splitski se autor, naime, naglo predomislio i odabrao upravo Doru za bitnu stanicu pjevačkih karijera kandidata iz showa. "Predomislio sam se jer želim afirmirati što više Trijumfovih izvođača. Nadam se da će sljedeće godine u Moskvu otići barem dvoje, ako ne i više kandidata. Naravno, iz više država iz regije", nimalo skromno rekao je Huljić Večernjem listu, i to samo nekoliko tjedana nakon što je medijima izjavio kako je "Dora za njega davna prošlost".

Osim Huljića, za kristalni kipić i odlazak na Eurosong borit će se brojni eminentni autori, među kojima Boris Đurđević, Miroslav Rus i Nenad Ninčević. Dora se dogodine ipak neće održati u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner zbog njezinog preuređenja, ali je potvrđeno da će ostati u Opatiji.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala