Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


I Nova TV ima svoje adute: od nedjelje Farma i premijera Mamurluka 3
Nakon što je RTL objavio početak jesenske sheme stiže odgovor Nove TV u obliku "Farme" i blockbustera

I Nova TV ima svoje adute: od nedjelje "Farma" i premijera "Mamurluka 3"

Foto: Nova TV

Nakon što je RTL objavio početak svoje jesenske sheme koju će obilježiti Big Brother, brže-bolje stiže odgovor iz Nove TV: počinje reality Farma, a čekaju nas i premijere raznih blockbustera!

U nedjelju, 6. rujna, u 20:05 sati počinje nova sezona reality showa Farma, četvrta sezona nakon prekida od 2010. godine. 14 natjecatelja borit će se za nagradu do pola milijuna kuna: konačan iznos će ovisiti isključivo o njihovom trudu i radu.

Farmeri će tako tri mjeseca živjeti bez mobitela i računala s tim da će se za hranu morati sami potruditi. Prijašnje sezone bile su celebrity verzije tako da će ovo biti prva sezona s običnim ljudima – neki smatraju da će tako biti zanimljivije, drugi naravno misle upravo suprotno. Mentor farmera će i ovaj put biti Joža Tučkorić, a u voditeljskoj ulozi se ponovno našla Mia Kovačić.

Kako bi konkurirala RTL-ovom Big Brotheru iz Nove TV su se odlučili za nešto jači vikend i to u obliku blockbustera. Tako bi u petak trebao ići film Čovjek od čelika (redatelj Zack Snyder, u glavnim ulogama Henry Cavill, Amy Adams), u subotu nas čeka Nolanov Vitez tame (Christian Bale), a u nedjelju nakon Farme u udarnom terminu u 21:45 sati na redu je premijera komedije Mamurluk 3.

Tko su ti hrabri muškarci i žene (po sedam od oba spola) na Farmi saznat ćemoovu nedjelju od 20 sati na Novoj TV nakon čega nas čeka obilje smijeha uz posljednji nastavak popularne komedije Mamurluk: Mamurluk 3!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala