Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Ponedjeljak 3.8.
Večeras smo za vas izabrali 3 serije i 4 filma od kojih izdvajamo dokumentarac snimljen povodom 70. obljetnice bombardiranja Hirošime

TV Preporuke dana – Ponedjeljak 3.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u ponedjeljak, 3.8.

SERIJE

Velika obitelj, 2. sezona, epizoda 1/16, HTV1 u 20:50 sati
Edoardov povratak je šokirao cijelu obitelj stoga on provede cijelu večer s njima kako bi im objasnio svoje razloge za njima naizgled očajne poteze. Svi su zbunjeni – može li on vratiti povjerenje koje je kod svih izgubio?

Ljubav i novac, 1. sezona, epizoda 40/70, NovaTV u 21 sat
Teta Nedret shvatila je da Nilufer laže Asli te je doputovala u Istanbul kako bi shvatila što se ondje događa. Nedret u Istanbulu očekuju velika iznenađenja. Kakav će stav Nedret zauzeti prema svemu što će ondje vidjeti i čuti? Omer je pomogao Elif osloboditi iz pritvora. Ne želi više dopustiti da drugi upravljaju njihovim životima, te je odlučio zaprositi Elif.

CSI, 14. sezona, epizoda 16/22, HTV2 u 21:40 sati
Ekipa istražuje neobičan slučaj ubojstava Elvisovog imitatora i ptice. U gostujućoj ulozi se pojavljuje Ron Glass (Barney Miller, Firefly, Serenity ).

FILMOVI

Hirošima - posljedice , HTV1 u 20 sati
Dokumentarac snimljen povodom 70. obljetnice bombardiranja Hirošime donosi dosad neprikazane materijale, vojne i vladine dokumente, istraživanja japanske javne radiotelevizije te diplomatsku priču koja je dovela do detonacije koja je promijenila svijet.

Get Back, HTV3 u 20:05 sati
Glazbeno-dokumentarni film o svjetskoj turneji nekadašnjeg člana Beatlesa Paula McCartneyja, koja je trajala od 1989. do 1990. godine.

Kapetan Conan, HTV1 u 23:10 sati
Film o karizmatičnom vođi male vojne jedinice je snimljen prema prema nagrađivanom istoimenom romanu Rogera Vercela iz 1934. godine i osvojio je nekoliko međunarodnih nagrada.

Glad, HTV3 u 23:30 sati
Ovo je neopisivo težak i mučan film koji se od prve do zadnje minute gleda s nemirom, mučninom i osjećajem užasa. Ponižavajući život u zatvoru, brutalno fizičko zlostavljanje zatvorenika, prljavština u ćelijama, žudnja za ženama koje su ostale vani, beznadnost, strahota propadanja ljudskog tijela od gladi...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala