Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dan iskrenosti uzburkao odnose u BB kući
Ornela zamjerila Valeriji što umjesto tampona koristi WC papir!?

Dan iskrenosti uzburkao odnose u BB kući

"Bigi" vjerojatno nije niti slutio što će se desiti, kada je u večerašnjoj emisiji objavio "Dan iskrenosti". Svaki stanar mogao je drugoga pitati što god poželi, a taj je morao odgovoriti iskreno. Kako bi sumnjičavi stanari provjerili istinitost odgovora, smjeli su pitati i "Big brothera" u ispovjedaonici. Dozvoljena su bila čak i pitanja o nominacijama te drugim tabu temamama.

Stanari su (očekivano) najviše raspravljali o tome tko je koga, i zašto nominirao. Marko je bio najuporniji, što će ga vjerojatno koštati izlaska u petak. Monika je istog trena navalila na stanare, želeći saznati tko ju je nominirao. Posebno je ugnjavila Krešu, kojem jednostavno nije povjerovala kako ju on nije želio izbaciti iz igre. Odmah je odjurila u ispovjedaonicu kako bi provjerila njegov odgovor.

Krešu je Rina okarakterizirala kao jedinog pravog muškarca u kući?! Stanari su značajno pogledavali u Ivana M. te se Rina na vrijeme izvukla pričom o tome, kako je on, naravno, van svake konkurencije.

Kraj svega, ipak je Ornela ispala zvijezda večeri, nakon što se vratila s dvodnevnog boravka u bolnici. Iako je u svom iskrenom obraćanju nekolicini stanara željela do kraja razjasniti neke odnose, poput Rininog mišljenja da je ona gej, u tome nije uspjela.

Bez obzira na Orneline časne namjere, veoma je povrijedila Valeriju. Nazvala ju je "šporkom", jer u gaćice stavlja WC papir umjesto uložaka i spava samo na madracu bez plahte.

Valerija je uzvratila, rekavši kako joj je zamjerila što se družeći s Lucijom promijenila "1800 posto", i to na gore. Povrijedilo ju je njeno mišljenje o higijeni. Ona tako nešto ne bi rekla niti psu. Za nju je ta uvreda ravna tome, kao da ju netko nazove kurvom...

Ornela je nakon svega shvatila kako ipak pametniji popušta. Ispričala se Valeriji i ponudila da joj za utjehu bude rob cijeli tjedan.

Dan iskrenosti sigurno će imati dalekosežne posljedice po odnose stanara. U svakom slučaju utjecat će na sljedeće nominacije, a možda i na cijelu situaciju u kući.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala