Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 18.7.
Za vas smo večeras izdvojili otvorenje Pulskog filmskog festivala te nove epizode serija i fantastične filmove

TV Preporuke dana - Subota 18.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu 18.7.

SERIJE / EMISIJE

Franklin i Bash, 2. sezona, 2. epizoda, Doma TV u 20h
Jared i Peter rade na svojem prvom slučaju ubojstva na mah, no moraju otkriti zašto bi borac protiv zločina ubio čovjeka. Peterova mama ima vijesti koje će ga iznenaditi. Pindar dobiva pomoć u pobjeđivanju svojih fobija. 3. ep. Jared i Peter brane jednu od Infeldovih bivših žena i nailaze na dvojicu odvjetnika koji su im slični. Moraju dokazati da bivša žena nije otela psa. Karp mora raditi s Pindarom na slučaju pljačke što možda neće biti uspješno zbog Pindarovih mušica.

Lud, zbunjen, normalan, 35. epizoda, Nova TV u 20:10h
Vjerujući da je Izet (Mustafa Nadarević) teško bolestan i da mu je ostalo svega pet, šest dana života, Faruk (Senad Bašić) i Damir (Moamer Kasumović) se utrkuju oko njega, trudeći se ispuniti mu svaku želju. Ni Šefika ne zaostaje za njima, a Izetove želje nisu skromne. Jedna od njih je i luksuzna maserska fotelja, za koju Faruk daje zadnji novčić s računa, nakon što je Akord konačno nešto i zaradio. Međutim, problematična snimka pluća, koji je prouzročio paniku kod Fazlinovića, uopće nije Izetova.

Otvorenje Pulskog filmskog festivala, HTV 1 u 21:30h
Na otvaranju ovogodišnjeg Festivala u prošlost, na festivalske početke, u godinu 1955., vratit će nas restaurirani i digitalizirani dokumentarac "Filmski festival" slovenskog redatelja i scenarista Jože Bevca. Interes za festival posljednjih godina sve je veći. Dokaz je 21 hrvatski dugometražni film i 7 manjinskih koprodukcija prijavljenih na ovogodišnju Pulu od kojih je Umjetnički savjet imao težak zadatak odabrati najbolje. U 8 festivalskih dana publika će tako moći pogledati 11 hrvatskih filmova i 3 manjinske koprodukcije. Uz njih u Puli ćemo gledati i velik broj kratkih filmova, bogat međunarodni program, te filmove za mlade. Kroz program Otvaranja 62. Pulskog filmskog festivala provest će nas legendarni Oliver Mlakar.

FILMOVI

Kung Fu Panda, RTL u 20h
Velika i pomalo lijena panda Po radi u očevoj prodavaonici tjestenine. Velikom obožavatelju kung fua Pou uskoro će se ostvariti snovi kada sudbina umiješa svoje prste, a on se pridruži svojim herojima - Žestokoj petorci koju čine Tigrica, Ždral, Bogomoljka, Guja i Majmun, a koje predvodi guru Shifu. U hramu borilačkih vještina spletom okolnosti Po biva proglašen legendarnim ratnikom koji će prema legendi predvoditi veliku petorku. Kada osvetoljubljivi Snježni Leopard krene u napad na Poove sugrađane, Po će morati pokazati svoje umijeće kako bi ih zaštitio od izdajnika, a svoje nedostatke pretvoriti u prednosti...

Hitac, HTV 1 u 20h
Istraga oko slučajnog hitca ispreplest će sudbine Anite i Petre u trenutku kada obje doznaju da su trudne. Na velikim prekretnicama, svaka u svome svijetu i jednako prepuštene same sebi, ove će dvije žene, korak po korak, tijekom istrage postati bliske.

Velika pljačka, Nova TV u 20:55h
Ty Hackett (Columbus Short), vojni veteran i dobitnik prestižne medalje za hrabrost, a sada obični zaštitar, pokušava izgraditi bolji život za sebe i svoga mlađeg brata, Jimmyja (Andre Kinney). Zajedno sa svojim najboljim prijateljem Mikeom Cochroneom (Matt Dillon) i ostalim kolegama sa posla, Ty odluči izvesti naizgled savršenu pljačku oklopnog vozila. No, kako to obično biva, stvari izmaknu kontroli i Ty shvati da je upravo počinio najveću grešku u životu.

Papa Greenwich Villagea, HTV 2 u 22:29h
Charlie, amerikanac talijanskog podrijetla, radi kao šef sale u jednom restoranu u njujorškoj talijanskoj četvrti. U istom restoranu radi i Paulie, Charlijev rođak sklon varanju i nevoljama. Kako bi se domogao nešto novca Paulie potajice pokrada vlasnika. Međutim, nakon što njegova sitna pljačka izađe na vidjelo, i on i Charlie ostaju bez posla. Našavši se bez prebijene pare ovaj dvojac odluči izvesti očajnički potez.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala