Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi trailer Batman protiv Supermana
Izvrsni novi trailer sadrži duže scene i pruža cjelovitiju sliku na središnji film DC-jevog svemira

Novi trailer "Batman protiv Supermana"

 Bog protiv čovjeka, dan protiv noći u novom traileru izjavljuje Lex Luthor dok se strasti zakuhavaju i nazire se početak rata između dva superjunka. 

Kao i obično u ovo doba godine promotivni materijali filmova i serija stižu s Comic Cona u San Diegu, a među njima je i novi pogled na scene iz filma Batman protiv Supermana

U 3-minutnom traileru otkriva se da je Batman svjedočio uništenju koje je pretrpio Metropolis na kraju Čovjeka od čelika. Strah od Supermana se širi svijetom, a među onima koji se protive ovom izvanzemaljskom biću je i sam Batman. 

"Batman protiv Supermana" kamen je temeljac u izgradnji DC-jevog svemira, pandana Marvelovom, stoga velika očekivanja stoje pred njim, koja čini se za sada ispunjava. 

Mračna i prijeteća atmosfera zadržala se i u ovom drugom traileru, uz dodatak novih akcijskih scena. Trailer prikazuje i Lexa Luthora u pomalo šaljivom, ali prijetećem nastupu, a iako nema traga Aquamanu može se vidjeti kratka scena s Wonder Woman. 

U glavnim ulogama Batmana i Spidermana su Ben Affleck i Henry Cavill. Njih prate Amy Adams kao Lois Lane, Laurence Fishburne u ulozi Perryja Whitea, Jeremy Irons kao neizostavni Alfred Pennyworth i Diane Lane kao Martha Kent. U filmu će debitirati i likovi Wonder Woman koju glumi Gal Gadot te Aquaman Jasona Momoe. 

'Batman protiv Supermana' u kinima će se prikazivati od 25. ožujka 2016. godine.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    2 0
    taurus taurus @ 15.7.2015. 20:17

    That how it starts, the fever,  the rage... that turns good men into fan boys.

    Upravo tako :) ;).

    Što se tiče Robinovog kostima,lično bih volio da je pripadao J.Toddu upravo iz razloga koji navodiš,da bi nam na taj način bila ostavljena mogućnost da u nekome od narednih filmova vidimo na djelu i brutalnog Red Hooda.A ako se on već pojavi,ne bih onda imao ništa protiv ni Nightwinga,jer svakako je ovaj,kako je rečeno,novi Batman bio aktivan u Gothamu 20god te u tom kontekstu može proći i činjenica da je,u nekome trenutku iz raznoraznih razloga, uzimao i obučavao "pomoćnike".

    Još sam zaboravio napomenuti da će,po svemu sudeći,i J.Irons biti sjajan u ulozi Alfreda te da će,kao što je i sam rekao,njegova verzija vjernog batlera biti više angažirana na "terenu"sa Batmanom,dakle ne samo kao moralna potpora i očinska figura,što mi je također,drago čuti.

  • #2
    3 0
    mario mario @ 15.7.2015. 18:04

    That how it starts, the fever,  the rage... that turns good men into fan boys.

    E sad, i Men of Steel me je oduševio trailerom a ne baš i filmom. Nadam se da se i sa BvS neće isto dogoditi ali čini mi da tu ima materijala za uspjeh.

    Batffleck izgleda odlično kao Wayne, ona scena kad trči prema zgradi. Wow! Šta reći nego poor Supes :D Gadot također ugodno iznenađenje ali najviše se radujem Luthoru i novom Batmanu.

    I naravno kako si spomenuo te sitnice koji će prepoznati ljubitelja stripa su kao šlag na kraju. Samo tko je nosio kostim? Jason ili Dick? Znači li to da je i Red Hood dio DCCU?

  • #1
    4 0
    taurus taurus @ 15.7.2015. 16:02

    Nakon ovoga trailera,za mene,otkonjene su sve sumnje i smatram da će film biti izvanredan.Svi faktori su koji bi trebali potkrijepiti spomenutu tvrdnju su tu:Pozivanje Supermana,od strane vlade, na odgovornost za destrukciju Metropolisa i smrt hiljada ljudi  (što znači da je sve ono viđeno u tom filmu relevantno,da je ostavilo dubok trag i posljedice na likove i čitavu planetu),Supermanove lične dileme u vezi njegove uloge na Zemlji (da li se držati po strani ili preuzeti ulogu "spasitelja" u kojoj ga mnogi vide),Affleck koji izgleda sjajno i kao B.Wayne i kao Batman te njegovo viđenje Supermana kao najveće prijetnje čovječanstvu i,naposlijetku,neminovni duel dva heroja.

    Snyder je majstor kada su u pitanju akcione sekvence što smo,također,mogli vidjeti u nekoliko kadrova trailera.Gal Gadot izgleda super kao WW a čak mi je i Eisenberg "legao" kao neka nova i drugačija,rekao bih ljigavija verzija Luthora.Iako je priča filma originalna,vidi se uticaj nekih od najboljih grafičkih novela kao "Dark Knight Returns" u prvom redu,zatim "Death in the Family (zbog Robinovog kostima prekrivenog grafitima) te "Injustice:Gods Among Us" serijala.Sve rečeno,za mene,predstavlja jasne pokazatelje da Snyder i ekipa koja je radila na filmu,shvataju njegovu važnost za fanove DC-a te da su vrsni poznavatelji mitologije ovih likova i da će konačan proizvod,na osnovu svega viđenog u traileru,biti odličan.

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala