Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ivana Brkljačić na audiciji za sportske novinare HTV-a
Bacačica kladiva jedna je od 500 "wannabe sportskih novinara" koji žele na Treći program HTV-a

Ivana Brkljačić na audiciji za sportske novinare HTV-a

Sportski program HTV-a traži deset sportskih novinara, a i sami su se čelnici državne televizije iznenadili odazivom - na audiciju u Prisavlje došlo je više od pet stotina kandidata. Među brojnim budućim novinarskim zvijezdama posebno se isticala Ivana Brkljačić, bacačica kladiva koja je sportske terene očito odlučila zamijeniti mikrofonom.

"Ni inače nemam strah pred kamerama, nemam nikakve govorne mane, ali sam svjesna da postoji puno toga na čemu mogu raditi i napredovati. Ono što sam sigurna je da imam ogromno iskustvo u sportu i jako ga dobro poznajem, a povrh toga na Hrvatskim studijima studiram komunikologiju, smjer radio i televizija, tako da ni s te strane nisam zakinuta u odnosu na ostale kandidate. Želim biti u novinarstvu, a hoće li to biti ispred ili iza kamere, koje ću sportove pratiti, apsolutno mi je svejedno, to će procijeniti oni koji su za to odgovorni", rekla je Ivana Brkljačić Jutarnjem listu koji je doznao i kako je ušla u uži izbor od 70 kandidata od kojih će se deset pojaviti na budućem Trećem programu HTV-a.

"Jedan dio odradili smo već u subotu, piše se test iz poznavanja sporta, zatim probno snimanje, gdje kandidati čitaju tekst, kako bi se vidjelo kako izgledaju pred kamerama, imaju li problema s govorom ili govorne mane. Uvjet je da imaju završen fakultet ili su apsolventi, zatim da imaju nekog iskustva u novinarstvu te da imaju veze sa sportom, da vole sport ili se njime bave", rekao je Stjepan Balog, sportski komentator kojem je dodijeljena ta časna dužnost da sudjeluje u izboru novih zvijezda sportskog novinarstva.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala